Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice počitnice na hitro

počitnice na hitro

s prijateljicami se odpravljamo na kratke počitnice zadnji teden v juliju. ker je že malo pozno me pa se še vedno nismo odločile kam bi odšle, prosimo za pomoč vse ki imajo kakršne koli ideje o cenovno ugodnem kampiranju.
najlepša hvala za vaše podatke.

nives

Mogoče en predlog:

Kamp Straško na Pagu, ful sence, dobra plaža!je med dražjimi ampak men je kr všeč!si dosti blizu turističnega mesta Novalje.
Če si pa bolj žurerka je pa seveda tukaj plaža Zrče(zabava 24ur na dan). To je tko zlo na kratko opisan če te še kej zanima pa vpraši!

ja to so mi že svetovali, samo imamo en problem. finančna zmogljivost je bolj šibka. pa upamo da se da kej tud s kampom pršparat.

Hvala za predlog, če se še kaj spomniš pa kar napiši.:)
Ali morda kdo ve kako je z zabavo v ježevacu ali škrili?

Kampi so ful dragi, tako da je boljše, če greste v hotel.

lp, Majuška

če primerjaš ceno campa ali apartmaja je isto, mogoče je apartma še cenejši, tako da se vam ne splača v camp

ja sam je kamp čist neki druzga, tko … ne vem mogoče zato ker smo navajeni na kamp. ma upam da se nam bo ratalo kej zment.

hvala za vaše nasvete, in če veste še kakšno bolj podrobno informacijo (kje je lepo in cenovno ugoden apartma), mi sporočite.

lp

če bi šle npr. na pag lahko pogledate lokalne agencije v novalji, al pa kakšne bolj privatne namestitve na internetu – za primerjavo: so eni prijatelji izbirali med pagom in istro in bi jih v istri prišel apartma za en teden toliko kot na pagu za dva tedna. če bivaš na pagu izven novalje so cene nižje, na plažo se pa v zrće lahko tako in tako zapelješ, enako velja za zvečer

V Novalji se da zdaj v glavni sezoni apartma za 2 dobit že za 30eurov, za 3 osebe pa za 35 evrov. Samo malo je treba pobrskat po netu in poklicat domačine, pa se da hitro kaj pametnega dobit.

hvala za vse predloge.
bomo še vidl kako se bomo odločil

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close