poceni prenočišče Dunaj
Radi bi šli na Dunaj in poceni spali, čeprav je treba pusti ti trebuh zunaj.
Če veste oz. ste bili v kakšni nehotelski varianti, bom vesela informacij. Zaenkat sem našla v bungalove v enem kampu; a je katera bla in pozna velikost, razporeditev postelj…. A katera pozna kakšno varianto z mladinskim hotelom ali kaj podobnega….
Je nas pa pet, potrebujemo vsaj štiri postelje.
Seveda bomo šli po nogometnem prvenstvu.
Hvala za uporabne informacije in naj mi nekatere oprostije za slovnične napake.
Mi smo bili na Dunaju v apartmaju. Za dvosobni apartma, ki je bil sicer za 4 ljudi smo odšteli 80 Eur. Je bil pa v dnevni tudi kavč, pa morda lahko kdo spi tudi na tem kavču, potem je pa bila pregrajena spalnica na eni strani zakonska postelja, na drugi strani pa otroška soba, kjer mislim da se postelja raztegne in lahko spita dva. Sicer ni bila glih najnovejša oprema ampak je bil app čisto OK, pa še garažo smo imeli za par eurov zraven.
Kdaj si pa nazadnje preverila njihove cene?
Ker je dražji od marsikaterega hotela.
Lažje bi ti svetovala, če bi napisala, do katere zgornje meje vam je še sprejemljivo.
Tukaj imaš link do strani s privatnimi apartmaji.
Ali je katera bila v kakšen hostlu s familijo? Vem, da v enih je dovoljeno v enih ni…
Cena je stvar ponudbe. Sama sem za varianto, kjer si lahko vsaj malo skuhaš; sicer imamo plinski gorilnik. Rabimo pa sobo s posteljami z bližino kopalnice zaradi zdravstvenih razlogov.
KOrotan je že kar preveč drag…
Forum je zaprt za komentiranje.