poceni prenočišča – Florida
ravno zase gledam na
http://www.martinair.com
Amsterdam – Miami
April/May 2009
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
May 06
€280.27 May 07
–
May 08
€280.27
May 09
€280.27
May 10
€726.27
Miami – Amsterdam
May 2009
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
May 03
€642.33
May 04
€642.33 May 05
–
May 06
€826.33 May 07
– May 08
–
May 09
€642.33
May 10
€243.33
May 11
€196.33 May 12
–
May 13
€196.33 May 14
–
May 15
€196.33
May 16
€196.33
May 17
€196.33
Živjo,
konec avgusta imava v planu potovanje na florido in na Bahame.
Ali mi lahko kdo pove, kako je na tej ladji Carnival…. V ceni je vključena vsa hrana itd na ladji? Kaj pa po otokih? A to so organizirani izleti na otoke in se potem spi na ladji ali je v tej ceni tudi prenočišče na otokih?
Ker nameravava rentat avto, me zanima kakšni so stroški potovanja po ameriških cestah? Gorivo sem slišal, da je zelo poceni za naše razmere, kaj pa cestnine?
Ali mi lahko kdo priporoči kakšen v redu hotel na Bahamih? Iščeva za nekaj dni popolnega uzitka na obali. Kakšne so cene na Bahamih? Ali lahko priporočite še kakšen drug otok na katerega se splača odleteti?
hvala in lp
zdravo…
ewo da povem kasna je situacija…s kolegom načrtujeva it februarja v miami za dva mesca…najin namen je da si probava najdt kšno delo tm lih tolk da si delno pokrijeva stroške…
drugače me pa zanima če je šou kdo že na tako varjanto…pa kolko te pridejo stroški recmo na dan za kšn hotel al pa apartma…kok je treba kej denarja sabo vzet tko da nekako lahko prežviš normalno ne pa da shiraš tm…pa če je kdo že delu tm pa če ma kašne izkušnje stem kako najdt šiht pa kok je kej plačan…verjetno da je najbolš če greš v gostinstvo delat anee..
no kakšne informacije bi mi vsekakor prišle prav…
tnx
Lp Luka
Zivjo.
Tud jest se odpravlajm na florido za en mesc in 10 dni. Karte imam ze kupjene, in sicer za marec. Ker grem sam me zanma veliko stvari. Najprej priblizno koliko denarja nej vzamem s sabo da mi ne bo zmankal. Zanima me cela florida, zato kako potovat in kje spat. Verjetno mi ne pride avto v postev ker bo predrag?, kje spat (soba za enga je ponavad drazja)… Lahko mi pisete tud na mejl enprimoz@gmail.com
Florida je relativno poceni, tako da se z malo denarja da skoz prit,je pa res da se sobe placujejo glede na sibo in ne na osebe v njej.
Avto je pa priporočljiv, se lažje kam pride:)
Meni je bil najbolj všeč Palm beach, pa Key West z koralnim grebenom, pa seveda kennedy space center, everglades pa za vse tiste, ki imate radi kače in ostalo močvirno golazen.
Najboljša pa je klima, pa tudi šoping:))
Lep pozdrav,
mi pa potujemo 15.05. na florido z malčkom starim 23 mesecev. Je že kdo potoval s tako majhnim otrokom? Kaj mi priporočate?
Kar gledam hotelov na netu, je vse kar drago. Kaj pa hrana. Rada bi se izogibala fast foodu.
Mogoče bi vključili tudi mini križarjenje po bahamih, kam naj se odpravimo?
Hvala za vse info.
Naša najmlajša je bila sicer stara 4 leta, ko smo bili na Floridi, ampak potujemo okoli že od njenega drugega leta. Čim manj komplicirat, pa bo. Mi smo potovali ob vzh. obali in vedno spali v hotelih (Days Inn, Comfort Inn,…) ob avtocesti, ker so cenejši kot v mestih. Vzeli smo eno sobo, kjer sta dve veliki postelji, in smo brez problema spali vsi štirje (2 odrasla+2 otroka). Plačali smo nekje od 60 do max. 80 $ na noč.
Jedli smo pa velikokrat v iHop in Cacker Barrel restavracijah, v Pizza Hut, pa tudi fast food. Se nismo mogli izognit. Sicer se doma ne prehranjujemo na ta način, zato nismo komplicirali.
Za Bahame ti pa ne morem svetovat, nismo šli.
Zanimam se za izlet na florido. Pred časom je uporabnik pieer napisal veliko podatkov o floridi, zato bi prosil če bi lahko na mail info@tady.si poslal svoje kontaktne podatke, da še kakšno rečeva.
Andrej
Živjo. Pri nas tudi padlo na misel, da bi naslednje leto dopustovali 14dni, Miami, konec junija, 4 odrasle osebe. Malce namakanja na Miami beach, pa ogromno potepanja. Predvsem lokacija Orlando, tam vidim je ogromno za videti. Malce sem razmišljal kako bi si znižal stroške s tem, ko bi šel iz hotela v hotel. Npr. Miami 5 dni, potem Orlando 5 dni, in nazaj v Miami še za preostanek dni. Kako hudiča bi lahko to speljal? gledam tam rent-a-car ima dovoljeno število potovalk v avtomobil? ali kako to gre? a moraš kombi naročiti? Klima tam v juliju je najbolj vroče, če sem prav videl? to je nekako tako kot v Kubi ne? kar se tiče dežja.
če mi želi kakšna dobra dušča kaj več povedati in ima voljo, ter čas, prosim kontakt na mail
hvala in srečno
lp
Gregor
Forum je zaprt za komentiranje.