poceni počitnice+zabava (turčija/ibiza/madžarska)
Pozdravljeni!
Letos sva se z prijateljico odločili, da bova na počitnice odšli z letalom. Ker sva mladi najini prihranki niso veliki. Najbolj naju zanimajo destinacije kot npr. Ibiza, Turčija..
Zanima me, če je Ibiza res tako draga kot pravijo, se splača iti julija, avgusta oz. septembra, ali je bolje, če si sami poiščeva prevoz in prenočišče (je kdo bil v dobrem poceni hotelu?) ali da potujeva z agencijo (first-minute).
Za Turčijo me pa zanima, če je to bolj družinska destinacija ali se tudi kaj dogaja, za nas mlade (žuri, diskoteke.. koliko je mladih..). Ker je Turčija bolj ugodna in drugačna kultura mene vleče bolj tja. Ima kdo kakšne prijetne/neprijetne izkušnje? Tudi tu me zanima, je bolje če si prevoz/prenočišče poiščeš sam ali z agencijo (first-minute).
Slišala pa sem, da je fino tudi na Madžarskem (blatno jezero), kamor pa bi šla za manj časa, saj je blizu in baje zelo poceni pa tudi da se tam veliko dogaja.
Prosim za posredovanje izkušenj oz. ima kdo še kakšen predlog za letošnje počitnice (z letalom)
Hvala in lep pozdravček!
v Turčiji sem bila skoraj 4 leta nazaj v Alanyi, kjer je kar precej diskotek. sicer smo šli samo en večer pogledat, in smo ugotovili da so cene kar zasoljene. gužva je sicer bila, ampak ni blo nabito.
Ibiza je itak znana po žuranju, kake so pa cene, pa ne vem.
kaj pa Krf, Zakintos (kraj Laganas), Kos (Kos, Kardamena)? tu je kar precej dogajanja za mlade, ogromno diskotek, maturantski/absolventski izleti, cene so relativno podobne našim,…
po moje se vama bolj splača z agencijo, last/first minute. najboljše da gresta malo povprašat.
Forum je zaprt za komentiranje.