Najdi forum

Poceni kampi

Radi bi si nabavili prikolico in vzeli pavsal v kampu, da je tam nekje do severne Dalmacije in da je poceni, ker 3.000+ ne damo za pavsal.

Pa ste izračunali tudi strošek goriva?

Pri razdalji do severne Dalmacije ti nič ne pomaga, če je pavšal 500 evrov cenejši.

Na ceno vsaj malo vpliva tudi urejenost kampa, dostopnost, ma vse skupaj…za jurja in pol, kolikor je en kamp pri Puli me ne spravi noben tja, še če mi plača ne. Tako, da za nas ni bla cena poglavitna zadeva pri izbiri kampa.

Pri nas razmišljamo, da bi 3 družine vzele pavšal in bi šla vsaka za 3 tedne na dopust. Prišlo bi ceneje kot apartma, lepše in razdalja ne bi bila drugačen strošek kot je sicer. Prav tako iščemo cenejši kamp, nekje do Splita.

Pri nas razmišljamo, da bi 3 družine vzele pavšal in bi šla vsaka za 3 tedne na dopust. Prišlo bi ceneje kot apartma, lepše in razdalja ne bi bila drugačen strošek kot je sicer. Prav tako iščemo cenejši kamp, nekje do Splita.[/quote]

Ja sej vse to se sliši mamljivo, tudi mi smo že razmišljali tako, je pa ena stvar: zmenit se boste morali kdaj bo kdo šel. Sploh če ste 3 družine! To bo precej enega usklajevanja….

Pri nas razmišljamo, da bi 3 družine vzele pavšal in bi šla vsaka za 3 tedne na dopust. Prišlo bi ceneje kot apartma, lepše in razdalja ne bi bila drugačen strošek kot je sicer. Prav tako iščemo cenejši kamp, nekje do Splita.[/quote]

In zakaj rabite za trikrat po 3 tedne počitnic jemat pavšal?

Letos sem bila pozitivno presenečena nad kempom Bale (Colone in San Paulo) pri Puli oz. blizu Rovinja. Je blizu, zelo lepo urejeno, mirno, za družine,… Za pavšal ne vem, se mi je pa zdelo zelo poceni na osebo/noč – 11 EUR.

Mislim, da bo ostalo samo v fazi razmišljanja.

Lej, moji sosedje imajo avtodom (seveda sem fovš, priznam, itak). No, zadnjič debata in sem rekla, da bom morda nabavila kombi avtodom, torej majhno, čim cenejšo zadevo za dve osebi, ko bodo otroci polnoletni in bodo potem tudi oni lahko izkoristili avtodom, ker ga sama niti ne bi mogla na polno. Ona dva avtodoma ne posodita niti sinu in hčerki, ker je to potem že štala in dogovarjanje in uničevanje. V to naložbo sta šla, ker hočeta maksimalno uživat, kadar se jima pač dvigne, ne pa si delat dodatne živčne vojne.
Ne vem, če nimata prav.

Raje obdržite prijateljstvo in ne rinite pod eno streho oz pod en pavšal. Prvič se zatakne pri nakupu prikolice. Tako želje kot finančne zmožnosti so različne. Drugič se zatakne pri določanju terminov, tretjič če se kaj polomi ter pri čistoči itd. Ni vredno in se rajši ne spuščajte v to. Aja pa na povšal gre lahko cca 8 ljudi. Kdo odpade kdo doplača ? Tisoče problemov in razlogov za kreg. Pojdi v kemp v šotor in plačaš toliko dni kot si dejansko tam. V primeru slabega vremena adijo.

Če greš 1x na sezono za 3 tedne na dopust, pa res ne rabiš pavšala.

Zanimivo, kako smo si različni.Dve leti nazaj sem bila pri enih na obisku v Balah, Colone in se mi je zdel to najbolj obupen kamp, kar sem jih videla.Mojemu je bil pa zelo všeč.
Meni se je zdel preveč divji in neurejen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close