Pocen kondom
Pozdravljene. 😉
Sicer ne vem, ce sem sploh izbrala pravi koticek (se mi zdi da jih je kar prevec), pa me zato prosim ne kregajte.
Imam problem. V nedeljo (vceraj torej) nama je s fantom med seksom pocil kondom in mu je prislo ‘not’. Ne jemljem tablet, tako da sem bila v bistvu nezascitena. Doma imam tablete Stediril-d. Vzela sem 2 takoj in 2 cez 12 ur. Ali so te tablete zanesljive za preprecevanje nosecnosti? Sem namrec premlada, da bi imela otroka. Danes zjutraj me ze kaksno uro drzi slabost, ampak se mi zdi, da je to bolj zaradi zivcev. Kaj menite ve? Aja pa se tole- Menstruacijo bi morala dobiti 30.7. Ce sem slucajno zanosila, ali je moznost, da bom takrat vseeno malo krvavela (da bi recimo to zamenjala za menstruacijo in mislila, da nisem noseca)? Kdaj si lahko kupim test za preverjanje nosecnosti, da bi pokazal, ali sem noseca ali ne?
Najlepse se vam zahvaljujem za odgovore!
nevedna
Prvi plodni dan izracunas tako, da od casa trajanja najkrajse menstruacije odstejes 11 dni, zadnjega plodnega pa tako, da od najdaljsega trajanja menstruacije odstejes 18 dni. Potem izracunano stevilo dni pristejes k datumu zadnje menstruacije. Pred in po plodnih dneh naj bi bilo relativno varno. Je pa to racunanje lahko sitno, ce ti dolzina menstrualnega cikla niha.
Aja, napotek je iz Zenskega zdravstvenega vodnika. knjiga ima svetlo modre platnice. mislim, da je avtorica M. Stoppard. Pa veliko srece pri racunanju varnih dni ti zelim.
Forum je zaprt za komentiranje.