POČASNO DELOVANJE RAČUNALNIKA
KAJ SE DOGAJA?
IMAMO PAKET PREKO TELEMACHA,TAM SO MI POVEDALI DA JE IZ NJIHOVE STRANI VSE V REDU,TUDI Z MODEMOM NI NIČ NAROBE.MISLIJO DA JE NAPAKA NA MOJI STRANI.NAPAKA JE TAKA ,DA ČAKAŠ NA ODPRTJE INTERNETNE STRANI TUDI PO POL URE.NAPAKA SE POJAVLJA SAMO KADAR SI NA STRANEH INTERNETA,ČE OPRAVLJAMO STVARI NA RAČUNALNIKU IN NE NA INTERNETU SE STVARI ODVIJAJO HITRO,TAKOJ KO PA VKLOPIMO INTERNET JE NAPAKA TUKAJ.NA TELEMACHU PRAVIJO,DA MORAM UKRENIT NEKAJ Z POŽARNIM ZIDOM KAR PA NAM PO TELEFONU NE MOREJO KAJ PREVEČ POMAGATI.KDOR BI NA TO TEMO KAR KOLI VEDEL NAJ MI PROSIM ODPIŠE.
HVALA!
Požarni zid bo bol težko vzrok temu. Naloga požarnega zidu je da dovoli ali pa onemogoči dostop do vsebin na internetu ne pa da omeji hitrost do njega.
Ugotavljaš da dela počasi samo ko brskaš po spletnih straneh ali tudi drugače ko prenasaš datoteke? Delajo počasi samo določense strani ali kar vse in to vedno ali občasno?
Drugače pa napiši osnovno, kakšen os imaš, brskalnik, ..
lp
POČASEN JE LE KO ODPIRAM SPLETNE STRANI ALI KO BRSKAM PO NJIH,TUDI KO KAJ SHRANIM NA C DISK MI TUDI UPOČASNJUJE PRENOS DATOTEK.
KO PA RACUNALNIK DELA DOBRO,TO JE VSAKE TOLIKO ČASA DELA PERFEKTNO
SEDAJ BI MORAL DELATI SUPER KER IMAM NALOŽENE NOVE XP WINDOWSE AMPAK ŠE VEDNO NA VSAKE TOLIKO ČASA SE MU STRGA IN MISLI UMRET-RAČUNALNIK.
VIRUS NIMAMO
Moja sodelovka je imele isti problem kot ti in smo vsi mislili da problem pri telemahu na koncu se pa iskazalo ,da je napaka na njeniem računalniku.Pri njej je računalnik isto delal internet pa enkrat ja enkrat ne če pa že si čaku ko nor da je kaj odprlo.Ti moram pa povedati da je bil računalnik ukužen je imela en kup virusov gor in trojancev prej do priklopa pa nikoli bila na internetu.Tako da je to stvar privlekel domov mali s kakšnim cd-jem.Ko smo vse viruse odstranili ji internet dela normalno.
lp
HVALA VSEM , KI STE SE MUČILI Z ZNANJEM . DANES, GA JE PREGLEDAL RAČUNALNIŠKI MOJSTER KO GA JE PREGLEDAL JE POTRDIL, DA JE POPOLNOMA BREZ VIRUSOV IN, DA ENOSTAVNO NE VE KAJ NAREDIT. 10 MINUT PO ODHODU JE RAČUNALNIK ZAČEL DELAT KOT NOR. KO SEM GA KLICALA IN SE MU ZAHVALILA, JE REKEL, DA JE SICER NEKAJ PRITISKAL AMPAK TAKRAT, KO JE BIL ON ŠE TUKAJ NI HOTELO DELOVATI.
KONEC DOBER VSE DOBRO
BAY
Menda so sedaj izumili ekrane z “povečevalno lupo”, tako da mi ta stari
lahko beremo tudi brez očal…
In sedaj jaz izpadem baraba in ne vem kaj še – jaz sem samo Grdoba :))
Lepo se imej!!
ps. velike črke pomenijo da kričiš na nekoga (namesto na otroke :)))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.