Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › počasen pralni stroj

počasen pralni stroj

Odgovor na objavo uporabnika
O pa ja, 29.01.2022 ob 22:26

Jaz imam tudi Gorenje. Res dolgo pere, naj bi pa manj vode ponucal.

Jaz perem čez vikend ker je poceni tok. Najprej dam prat pisane 40 manj umazane dam krajši program. Začnem že ob 7h. Prelozim v sušilca

Potem dam črne 30 in spet sušilca

Spet pisane bolj umazane…

In popoldan še bele… in sem do poznega večera fertik.

Vmes grem po nakupih, skuham kosilo… po priloženem gremo ven za 2 al 3 ure…

In sem v nedeljo frej.

Včasih med tednom se kaj vržem v stroj, kakšne delikatese stvari ki so na kratkem programu in se ne suši v susilcu

Vrstni red zamenjan. Dam somočestilca. Potem pa odvisno. Če stroj kaj pljune, nikoli ne na cunje  ??????? Gorenje je praktik. Zadovoljna. Zanussi sušilec pa za kvatro pozimi naredi. Trpežnost mora biti. ?‍♀️ ?

Ne morem verjeti… avtorica, izdaj model stroja, pa ti poiščem navodila… Jaz imam Boscha, letnik 2012, 7 kilski, belo kuham na 90 stopinj, dam višji nivo vode in krajši program. Na 1400 obratov, pere eno uro in 48 minut.

Odgovor na objavo uporabnika
pranje perila, 29.01.2022 ob 21:06

Očitno je samo 1 rešitev, če hočem imeti oprano perilo. Sem o tem že razmišljala. 2 pralna stroja. Druge ni.

A ima kdo?

Kako se obnese?

Torej, od vseh predlogov tukaj ti izluščiš, da potrebuješ še en pralni stroj?!

Krajši programi, pranje ponoči, pranje z zamikom, pranje čez teden ti ne zadostujejo? Lahko pereš samo čez vikend in ker ne najdeš gumba za drug program ali skrajšanje obstoječega programa, je prva oziroma edina rešitev zate, da kupiš še en pralni stroj? Ja bravo no.

Funkcionalna pismenost in sposobnost razumevanja na tem forumu je res nižja od enoceličarjev.

9-kilski siemens. Nimam pojma, koliko časa pere. Očitno ne toliko, da bi me kadarkoli zmotilo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close