Najdi forum

Zanima me, ce mi lahko kdo svetuje kaj glede tega problema. Internet Explorec je namrec pred nekaj tedni postal zelo pocasen, ampak samo pri downloadanju nekaterih strani, vedno istih. Kolikor lahko presodim, so to strani z veliko grafike. Se do pred nekaj tedni so se mi te iste strani normalno downloadale.

Izbrisala sem temporary internet cache, nastavila security na medium, pa se vedno isto.

Pri problematcinih straneh se mi vcasih pojavi tudi “cannot find server” error, vcasih pomaga, ce stvari prekinem in takoj na tem na novo poskusim naloziti. Vcasih se ne samo nalaga stran dolgo, ampak kar obvisi.

Virusov nimam menda. Imam antivirusni program, ki pa ni kriv, ker tudi berz njega je situacija enaka.

ALi je lahko kriv kaksne spy program, ki se mi ja nalozil? Ce je to to, kako bi lahko odkrila in odstranil taksen program?

Lahko da imaš računalnik zapacan z vsemogočimi spyware-i. Inštaliraj si ta dva programa, jih update-i, in skeniraj računalo. Potem povej če je kaj bolje.

Ad-Aware® SE Personal Edition:

Spybot-S&D!

Lp, Max

Pa sčasoma razmisli, ali ne bi IE dopolnila z drugim brskalnikom, npr. Firefox, ki ga šiša skoraj v vseh pogledih.

Thanks,

instalirala sem Ad-Aware® SE Personal Edition in kaze, da je sedaj vse v redu. Nasel je cez 150 raznih “stvari”.

Bom res razmislila o Firefox-u.

Hvala obema.

ni treba velik rezmišlat sam odcaplej na mozilla.org pa snam firefox
ne bo ti žou

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close