Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pobrisano – izgubljeno?

pobrisano – izgubljeno?

Z removable diska sem najprej predvajala neke fajle, ki sem jih potem skopirala na c:. Seveda sem removable disk potem pobrisala. In sedaj ugotovim, da seveda nisem prekopirala vseh fajlov in da mi jih malo morje manjka.

Je mogoče kje najmanjša možnost, da se to še kje nahaja na računalniku????

Hvala!

LpM

Če jih niti skopirala nisi na C, pa RW zbrisala, potem kako naj bodo nekje ?

Jokam skupaj s teboj…

pojma nimam, kako naj bi mi ratalo s ctrl+a označit, ctrl+c skopirat in ctrl+v prilepit in teh zadev ni. Mogoče da bi bile kje v temporary ali pa košu (no, tam jih ni) ali pa še v kakem drugem fajlu???? Mogoče zato, ker sem prej vse fajle zalaufala in pregledala?

Mogoče so pa v košu, poglej še tjakaj..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ni jih v košu (recycle bin)… sam neke stare zadeve iz januarja so :-((
Je mogoče še kje kak koš? heheh

Sej vem, da vsi ne mormo vedet vsega, sem pa našla rešitev mojega problema in ga dajem v vednost tudi drugim, ki znate imeti podobne probleme.
Slikce so se najdle na removable disku in sicer sem jih našla z Digital picture Recovery. Z demo verzijo sem preverila, če so … SO GOR,…. zdej je treba zadevo samo še kupit za 27$ (če bo šefe dal) 😀

Kot drugo .. obstaja tudi Recovery all, kar pomeni, da lahko dobiš nazaj vse pobrisano s celotnega PC. Zadeva košta 45$, zram pa zastonj (kao) dobiš tut Digital Picture zastonj!

Upam, da bo tole kdaj komu pomagalo!

LpM

Ah jade, če je pa za slikce reševat, potem si pa oglej

je brezplačen,, sicer ima malce neroden vmesnik, ampak načeloma reši slikce nazaj. Seveda je pa brezplačen..

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Smo ga pred parimi sekundami kupl … beda …. no ja, vsaj upam, da bo delal .. drugače se kmal javim … nekej mi ne pusti selektirat slikc ….

Sem ga u kamn, k nisem povedala, da gre za slikce???

Maruša, maš pa dobrega šefa 🙂 Al pa obvladaš sceno, a?

Ste že poskusili:
START/FIND FILES/

V FINDFILES vpišite ime datoteke in kliknite FIND FILE ali pritisnite ENTER na keyboardu.

Mato

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close