Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pobegnil sem policajem – kaj sledi?

Pobegnil sem policajem – kaj sledi?

Odgovor na objavo uporabnika
Svoboda motoristom, 22.07.2021 ob 17:30

Banda smrdljiva lovi nedolžne motoriste, kaj pa najhujši kriminalci v parlamentu, pa pedofili skriti za štirimi stenami, nasilje itd itd?

Kot, da nimajo pametnejšega dela.

Bravo

Omejitev v naselju je 50 za motoriste in avtomobiliste. Na avtocesti je 130 za vse. Tudi jaz znam na avtocesti stisnit preko omejitve, ampak če me kaznujejo …žalibog. Sicer te pa policija ne nadleguje, če greš 150. Če greš 300, je pa druga zgodba.

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:34

Omejitev v naselju je 50 za motoriste in avtomobiliste. Na avtocesti je 130 za vse. Tudi jaz znam na avtocesti stisnit preko omejitve, ampak če me kaznujejo …žalibog. Sicer te pa policija ne nadleguje, če greš 150. Če greš 300, je pa druga zgodba.

Omejitev je za voznike. Voznik je pravna fikcija. Iluzija. Pravna entiteta.

Pravna entiteta v prometu. Policist je pravna entiteta. Polic-kar kaže na polico. Polica, papir, dokument itd.

Nekdo si kupi žogo. Je potem on nogometaš?

Brca žogo se pravi je nogometaš.

Kupiš, gate se pravi si gatar.

Kupiš nogavice in jih nosiš. Se pravi si nogavičar.

Kupiš kumaro, si kumarakura*?

——————————

Torej voznik je terminološki izraz za zaposlenega v prometu, ki nekaj vozi, prevaža. Svoboden človek pa lahko potuje, kar pomeni, da če zna upravljati s stvarjo, ki ima volan in se stvari reče avtomobil ne pomeni, da je voznik. To so nas prepričevali in učili, da bi jim plačevali za potovanje. Ko kupiš avtomobil je to tvoja lastnina s katero potuješ in govedar hoče to tržiti. Ker je obvezno šolstvo poskrbelo, da ne opaziš razlike med voznikom in potnikom pa se strinjaš avtomatsko da si voznik in jim plačuješ za potovanje, kazni itd. Ste videli, da potnik v avtobusu kaže kak izpit?

Tisti, ki ni pravna entiteta zanj pisani zakoni ne veljajo niti omejitve ne. Omejitve so le namig in nasvet s kakšno hitrostjo naj bi potoval in ne obvezne za živega človeka. Obvezne pa so za pravno fikcijo, entiteto, ki je ustvarjena in ne rojena. Saj se živ človek rodi pravna entiteta pa se ustvari. Tako so pravne entitete zavezane k tem omejitvam in zakonom, da jih spoštujejo ter upoštevajo. vse bolj pa se kaže, da vse te entitete ne upoštevajo zahtevajo pa da živi ljudje upoštevajo ta njihova pravila in zakone. Alo zbudite se

O bogseusmil, kakšna kvazi filozofija. Po tej logiki te bo nekdo z avtom zbil in poškodoval do invalidskega vozička, potem se bo pa izgovarjal na terminologije, entitete in druge neumnosti, kriv pa ne bo za nič, ker ne priznava omejitev ter zakonov. Mislim, a si ti normalen?

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:49

O bogseusmil, kakšna kvazi filozofija. Po tej logiki te bo nekdo z avtom zbil in poškodoval do invalidskega vozička, potem se bo pa izgovarjal na terminologije, entitete in druge neumnosti, kriv pa ne bo za nič, ker ne priznava omejitev ter zakonov. Mislim, a si ti normalen?

To pa ne.

Se vidi da ne štekaš in potrebuješ batine za katere si reklo da ti dajo inteligenco.

Princip, zakon dežele, običajni zakon ne podpira škodovanja drugemu.

Kaj to pomeni? Pomeni, da ne škodi drugemu in on naj ne škodi tebi. Ne povzročaj škode v materialnem smislu niti ne škodi tujemu telesu.

To pomeni, da če potuješ nimaš prava da s tem komu škoduješ. Ljudje morajo biti odgovorni. Če si odgovoren ne boš škodoval. Če pa boš pa boš seveda za povzročeno škodo verjetno tudi odgovarjal.

Kot pravna entiteta vsa odgovornost ni na tebi ampak je delno na tebi morda, zavarovalnici itd. Če pa nisi pravna entiteta ampak si živ človek pa si odgovoren sam. Ti moraš gledati kaj počneš saj nihče drug zate ne bo prevzel odgovornosti.

Zanimivo bi bilo to, da bi policist poškodoval vašega otroka, da bi bil na vozičku potem pa bi se policist ki se je skozi pi*o rodil in so mu dali ime Simon izgovarjal na svojo pravno entiteto policista in da je imel pravico vašega otroka spraviti na invalidski voziček. Uf ja bi vam bilo zadoščenje.

In v čem je zdaj problem? Bi mi rad razlagal anarhistične ideje? Tudi v poskusih anarhizma v Španiji, Franciji, Ukrajini, Rusiji so obstajala trdna pravila. Še precej bolj stroga kot v demokracijah ali diktaturah. Če si tovariša okradel ali tovarišico pijan posilil, si šel pred zid in šus v betico. Ni bilo heca. Ne mi srat z entitetami in na glavo postavljat pravniške termine.

Zemljan, človek se živ rodi. Ne rodi se kot policist ne kot fuzbaler in tako naprej.

Kot živ človek ostaja to kar je vse življenje dokler je živ.

Če pa se hoče igrati pa se odloči da bo igral karakter. Naj bo to v igri nogometa kot nogometaš ali pa kot policist. Še vedno je človek ampak igra vlogo, (igra vlogo-namišljeno vlogo,fikcijo,iluzurni lik, neresničen lik).

Ker je le igrani lik je to blamaža, je neresnica, je utvara in ni tisto kar je resnica in tisto, kar je bilo rojeno. Saj je rojstvo resnično in živ človek resničen, igran lik pa maska,šema, namišljena figura.

Če se odločiš biti v igri in igrati denimo nogomet. Potem postaneš nogometaš v smislu namišljene igre in namišljena figura. Kot taka namišljena entiteta se od tebe zahteva pa ti od drugih da spoštuješ pravila v igri.

Če pa si živ človek in morda rad brcaš žogo ter se ne bi igral nogometa pa še ne pomeni da ima kdo pravico, da te kar povleče na silo v svojo igro nogometa kjer imaš pravila in sankcije.

Ti bi brcal ampak ne po njihovih pravilih ali se pretvarjal da si nekaj kar nisi. še vedno si živ človek ki brca žogo in ne nogometaš.

No tako pa je ko potujemo. V njihovo trgovino voznikov in policistov naj gredo tisti, ki jim je ta igra všeč ampak naj ne zahtevajo od vseh, da če znajo nekaj upravljati ali početi, da niso več živi ljudje ampak so kar vozniki ali nogometaši.

Itak še vedno ne štekate nič. Še bodo batine…

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 18:04

In v čem je zdaj problem? Bi mi rad razlagal anarhistične ideje? Tudi v poskusih anarhizma v Španiji, Franciji, Ukrajini, Rusiji so obstajala trdna pravila. Še precej bolj stroga kot v demokracijah ali diktaturah. Če si tovariša okradel ali tovarišico pijan posilil, si šel pred zid in šus v betico. Ni bilo heca. Ne mi srat z entitetami in na glavo postavljat pravniške termine.

Kaj ti oblasti, ki bi rada bila tebi oblastnik verjameš je popolnoma nekaj drugega kot pa to kar je res.

Anarhija- V sebi nazaj brano kaže na hrano. Hrana je za vse in pripada vsem.

Hierarhija pa je hrana le za nekatere za ostale pa ne. kar kaže sistem v hierarhiji, da si nekateri dovolijo vse drugim pa omejujejo vse mogoče.

Ker niste odgovorni zase in ne želite biti ter niste sposobni biti to odgovornost hočete prelagati na druge. Naj bo to varnost ali katera druga.

Vedno je lažna, krivična oblast gospodovala nad narodom tako da mu je sejala strah. Ta strah se opazi pri tebi ko omeniš anarhijo. Še več omenjaš anarhijo,ki se zgodi v družbi ljudi, ki ne znajo živeti po lastni odgovornosti ampak poznajo samo hierarhijo. Kar ponovno prinaša strah saj so prvič v življenju soočeni z realnostjo in ne z namišljenim varnostnikom in oblastnikom nad seboj in nad njihovimi življenji.

Podobno s to odgovornostjo je pri ukrepih za covid.

Ljudje, ki so le namišljene entitete in ne živi odgovorni ljudje-zemljani od drugih zahtevajo cepljenje, distanco, nošnjo maske, karanteno.

Da bi oni bili odgovorni sami bi sami držali distanco, nosili masko se odločili sebe dati v karanteno in sebe zaščitili s cepivom in ne zahtevali to od drugih.

Srna v gozdu je bolj odgovorna kot mnoge ljudske entitete. Srna sama poišče distanco od človeka ali živali, kli jo ogroža in se ne pritožuje medvedu ali človeku naj se odstrani od nje.

Zbudite se

Ne omenjam anarhije, ampak anarhizem. Je razlika v pojmih.

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 18:25

Ne omenjam anarhije, ampak anarhizem. Je razlika v pojmih.

ni m ja pa z ja not ja.

Wake up.

Ker povem ti, če se sedaj kot živo bitje ne prebudiš se boš kot mrtvo še manj.

Pravne entitete so mrtva stvar. Še stvar ne. le namišljen konstrukt.

Kar pomeni, da je država namišljen konstrukt. Za več tega si lahko pogledaš tudi kaj je Egregor.

Tako firme, korporacije, države, podjetja, ministrstva, republike (rep-oblika), (oblika,lik,postava).

Namišljen kostrukt kar se tiče pravnih entitet ali fikcij. Ko se gre za živega človeka je njegova podoba, postava očitna in jasna. Pri namišljenih se spreminja kakor se hoče in se izmišlja. Saj namišljeno lahko drugače namisliš, izmisliš, kar je dejansko pa ne. Saj dejansko je tako kot je in nič drugačno.

Zato so pravne entitete v pomoč, so orodje. Ampak orodje in tisto kar ti je v pomoč po zdravi pameti in logiki tebi oblastnik ne more biti.

Kakšna je logika, da tisto kar ti ustvariš je tebi nadvlada, ti je oblastnik? Če si ti kreator si iznad in ne izpod svoje kreacije v smislu vladavine in oblasti ( je podrejeno tebi in ne ti njej). Edino če je to streha, ki se ti bo sesula na glavo, če jo boš slabo konstruiral in naredil. Ampak še vedno je bila tvoja streha in ne ti njen.

Tako je z državami in drugimi entitetami.

Miza, kladivo, ki ga izdelaš ti ne bo oblastnik ampak ti je orodje. Če pa kladivo tebi določa kako boš z njim nekaj zabijal in te kaznuje, ti nalaga kazni pa ga boš hitro iz rok spustil.

No pri državi je drugače.

Ker ljudje imajo državo za vsemogočno in resnično ter oblast pa čeprav so jo oni ustvarili pa je velik problem.

Država je fikcija zato je ne najdeš pa tudi če jo iščeš. Je ni in je ne boš našel. Bo pa ona našla tebe skozi druge ljudi, ki so namišljeni karakterji, iluzorne entitete.

Ne vem. Poskusi en teden preživeti brez entitet kot srna v kočevskem gozdu. Neke srne in medvede si omenjal. Lahko greš takoj iz civilizacije v divjino brez entitet. Koliko časa ti bo zneslo? Saj imate zanimive ideje, ampak jih ne znate živet, to je vaš problem. Koga potem lahko prepričate?

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 18:42

Ne vem. Poskusi en teden preživeti brez entitet kot srna v kočevskem gozdu. Neke srne in medvede si omenjal. Lahko greš takoj iz civilizacije v divjino brez entitet. Koliko časa ti bo zneslo? Saj imate zanimive ideje, ampak jih ne znate živet, to je vaš problem. Koga potem lahko prepričate?

Ni v tem, da mi ne znamo živet. problem je v tem, da mi vemo kaj je pravo življenje in kaj je lažno. In če hočemo živeti pravo življenje imamo problem z vami civilisti, ki ste v civilizaciji. Vse kar vam je pravo življenje je tisto, kar so vas drugi učili zato, da bi vi ne spoznali dejanskega življenja.

Kaj to pomeni? Pomeni, da ste vi mrtve entitete živa ovira za nas živa bitja.

Ovira v smislu, ker vam ne želimo slabega in hudega. Vemo pa da so pravila in vse kar vam predstavlja dejstvo navadna izmišljotina.

Ker ste sanjači mi pa budni in sanjamo le v sanjah vam s tem, ko delujemo po dejstvih in ne po iluzijah hodimo po vaših sanjah. To pa vas nervira. Ker vas nervira pa postanete grožnja. Saj bi izvajali nasilje nad nami. Mi pače nasilje nad vami bi enako storili se zavedamo, da ste taki le zato, ker spite in niste budni. Lahko bi vas nasilno odstranili seveda ampak nam zavest, ki je z nami to preprečuje. Imamo svobodno voljo, ki nam pove kaj lahko in kaj ne ter zavest, ki nam svetuje kaj ne kaj ja in zakaj ne ter zakaj ja.

Vi kot entitete pa svobodne volje nimate niti lastne zavesti saj vam svobodno voljo kot lastno zavest predstavlja država, inštitucija, policist, zakon itd. Vse to je pravna fikcija. In te pravne fikcije vam povedo, kaj smete in kaj ne smete. kaj je prav in kaj ni prav.

Tako, da civilizacija kaže le na civila, na civilno osebo. Civilna, fizična oseba, pravna oseba vse to so terminološki izrazi za pravne entitete. To ne veste saj vas niso učili sami pravega učitelja pa ne poslušate saj nima registrirane dejavnosti v pravni entiteti.

Srna je svobodna pa čeprav beži. Ti pa kot entiteta ne bežiš pa nisi svobodno bitje pa čeprav se tega ne zavedaš.

Ja, prav. Mi smo sanjave nesvobodne entitete, vi pa svobodne antientitete. Vsakemu svoje. V čem je torej problem?

bruhuhuhu, 22.07.2021 ob 17:32

Ou je, 22.07.2021 ob 17:27

Policisti imajo nalogo spraviti take voznike s ceste. Če se bo mulc razletu ali razmazal po cesti, ker beži je to njegov problem. Ma da se ustavi, pokaže dokumente itd.

Kašni dokumenti? Govedar?

Si skozi piz*o na svet kak dokument prnesu?

A za srat maš dokument?

Takim kot si ti bi morda morali zahtevati dokument za srat.

Torej spel se delat izpit za srat, ministrstvo naj pa odpre sektor za sranje in podelitev licenc za sranje. In dokler ne narediš vseh testov nimaš kaj srat. Testiranje, trajanje šolanja uza sranje pa naj traja morda mesec dni ali več. Sploh če ponavljaš in ne narediš s prve. Po dveh mescih nesranja pa te bo zanimiv pridt pogledat kam ti bojo oke tvoje odletele ko boš drek hotu iz sebe spravt, ker tu ga kar kamot ko pišeš.

Ti odpreš usta in jaz se ti samo poščijem v usta kot v pisoar hahaha

Policija bo take luzerje preganjala…če pa luzer beži in se razleti je to njegov problem. Ti pa lahko fantaziraš še naprej v svoji smrdljivi sobici hahaha

Vozil brez izpita in z neregistriranim…

bruhuhuhu, 23.07.2021 ob 01:06

Vozil brez izpita in z neregistriranim…

Namesto zvezdic vnesite https:

****//www.youtube.com/watch?v=vfUJLHKKzjg

Forum samo nekaterim očitno dovoljuje vnašati delujočo povezavo v kosu.

bruhuhuhu, 23.07.2021 ob 01:06

Šupčino retardirana zblojena zapohana spet imaš blodnje… Nimaš kaj delati v prometu brez registriranega vozila in vozniškega dovoljenja.

Batmanleta, 22.07.2021 ob 14:39

Zadnjič me je lovila policija, bil sem brez izpita za motor, sem se premlad za izpit za to kategorijo. Na srečo sem jim zbežal. In zdaj me zanima. Po kolikšnem času se je varno spet peljati s tem motorjem po naših koncih? Razmisljam, da bi šel čez ene 14 dni. Ampak se mi zdi, da so eni in isti policaji v naših koncih ejga. Al naj raj počakam še par let, da naredim ta izpit.

In ti greš javno na forumu o tem razlagat? Misliš, da take stvari ne zakrožijo?

“Le kateri kaps ni bil čez piz*o rojen da bi bil kaj več ali manj kot drugi?”

Za carski rez še nisi slišal?

Frajer si, 23.07.2021 ob 06:08

In ti greš javno na forumu o tem razlagat? Misliš, da take stvari ne zakrožijo?

Na in, če je objavil? Lih vedli bodo kdo točno je bežal, bedak zahojeni nimas pojma.

bruhuhuhu, 22.07.2021 ob 17:06

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:01

Bedaki mislijo, da je poanta svobode v tem, da z neregistriranimi motorji divjajo po cestah in vse okoli sebe ogrožajo. Mislijo, da imajo pravico do tega. Je kar prav, da takega idiota oplazi odbijač policijskega avtomobila in se idiot razsuje na asfaltu. Prej ne bo nehal, dokler sam ne utrpi škode. Za druge mu je vseeno.

Ja kar divjajo po cesti ja. Kaj sanjaš. Nobenga ni vidt. Divjajo takrat ko se divjaki poženejo za njim. Saj imate posnetek kako je psihopat lovil po cesti na gorenjskem nekega motorista. Bolj je on ogrožal druge udeležence na cesti kot pa sam motorist. Ampak vaša pamet tista kot pravite brez batin nima dovolj inteligence da bi dojela da je kreten tisti ki lovi nekoga in ga požene v nesrečo in ne tisti ki beži pred nesrečo.

Ti si en navaden kre.ten. Točno tega jeseniškega motorista si moral zvlečt na plano, aneda? Pa veš, kaj je točno ta motorist počel po Jesenicah mesece preden so ga ulovili? Ne veš ane. Jaz pa, tako da samo drži jezik za zobmi. Če bi bil jaz na mestu policaja, ga povozim, ne samo lovim.

Res je, 23.07.2021 ob 06:18

“Le kateri kaps ni bil čez piz*o rojen da bi bil kaj več ali manj kot drugi?”

Za carski rez še nisi slišal?

Pol pa tko:

Tudi tam pi… ni bla daleč. Morda pa tako, kater ni bil čez njo spočet brihta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close