Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pobegnil sem policajem – kaj sledi?

Pobegnil sem policajem – kaj sledi?

Zadnjič me je lovila policija, bil sem brez izpita za motor, sem se premlad za izpit za to kategorijo. Na srečo sem jim zbežal. In zdaj me zanima. Po kolikšnem času se je varno spet peljati s tem motorjem po naših koncih? Razmisljam, da bi šel čez ene 14 dni. Ampak se mi zdi, da so eni in isti policaji v naših koncih ejga. Al naj raj počakam še par let, da naredim ta izpit.

Ja seveda da so eni in isti policaji v vsakem k9ncu. Npr te vasi k so.

Rajonci so eni in isti.

Ti pa povem.

Ce si jim pobegnu. Si jih tolk razfuku da te cakajo.glavo stavim,da te cakajo.

In se svojim kolegom so narocil kater motor naj iscejo.

Recem ti. ,da jih sprobi najprej.

Pa daj kolegu z izpitom tvoj moped. Takoj bo ustavljen. Sam kaj se bo pol zgodl ne vem. A bojo polcaji vedel da je to ta moped k jim je spizdu al je lahk tud ker drug. To pa ne vem.

Predlagam. Da se ne vozis vec ,vsaj en cajt.obcutek te ne vara.da so skoz isti.

Odgovor na objavo uporabnika
Batmanleta, 22.07.2021 ob 14:39

Zadnjič me je lovila policija, bil sem brez izpita za motor, sem se premlad za izpit za to kategorijo. Na srečo sem jim zbežal. In zdaj me zanima. Po kolikšnem času se je varno spet peljati s tem motorjem po naših koncih? Razmisljam, da bi šel čez ene 14 dni. Ampak se mi zdi, da so eni in isti policaji v naših koncih ejga. Al naj raj počakam še par let, da naredim ta izpit.

Lahko jim pošlješ pismo, da še nisi videl bolj nesposobnih kot so oni.

Varno vožnjo tudi v naprej. Če si jim zviznu pomeni, da znaš voziti, saj drugače bi se stegnu in bi te dobil. Izpit je pa le papir s katerim zaslužijo in te prepričajo, da je tvoje znanje v papirju in ne v tvojih sposobnostih in znanju, ki ga imaš.

Lepo bodi.

Če bi se pa ubil ko si jim bežal bi pa tvoj fotr policaje krive naredu. Že videno pred leti. Samo mulc nič kriv pa fotr tud ne ki je vedu kako se mulc vozi

A si vozil ukraden motor?

Ja ja ja, 22.07.2021 ob 16:03

Če bi se pa ubil ko si jim bežal bi pa tvoj fotr policaje krive naredu. Že videno pred leti. Samo mulc nič kriv pa fotr tud ne ki je vedu kako se mulc vozi

Kva pa ga ma kaps za lovit sploh?

Kva če bi še desci začel kar lovit babe naokol ko katero fletno zagledajo? Verjetn bi se katera polomila v štiklcih pa potem krivila tistega ki je laufal za njo.

Da pa še sireno vklopš al pa se dereš ko laufaš za njo bi ji blopa verjetno še hujš kajne?

Nima kaj mulca lovit kreten s pištolo za pasom.

Tip gre v šolo kjer mu povejo, da po zakonu ki ga je spisal človk lahko nosi pištolo za pasom in teži folku. Pa tudi v katerih primerih sme ubit pa strelat. Ja butare me zanima ker človk na svet ali več njih ima pravico spisat in da to zagotovo drži te rje resnica, kdaj pa koga smeš ubit?

No ne glede na to, tako se pač dogaja. Pač mulc se pelje kaps pa ga lovi.

Kaps pa dela za korporacijo, firmo, ki vsiljuje zakone in pobira keš na podlagi izmišljenih zakonov in kaznujejo ljudi. Ker se to dogaja že dolgo pa so se mnogi ljudje s tem sprijaznili. Pač zblode, ki ne odrastejo in se ne zbudijo.

Ko kaps lovi mulca in se ta ubije ali poškoduje ali pa kaps koga ubije ne glede na zakone pa kolege ki njemu pravijo da je prav storil ga bo njegova vest sama vprašala. Seveda se o tem ne piše veliko ampak tako je.

Tako da kavbojci s pištolami so le kavbojci.

Če so tako super ljudje in taki varuhi, kot naj bi bili, ne vem zakaj ima večino ljudi potem nekako strah občutek, ko so oni v bližini.

Vemo zakaj ne da ne vemo. Zato, ker niso tisti, ki naj bi varovali ali strah odbijali ampak tisti, ki ga prinašajo.

Le kako ti ne bo opranec s pištolo za pasom prinašal strah?

moji doma bi rekli, če si boš kupu motor, si dej zraven pa še trugo – krsto.

Saj se ne sekirajo. Nimajo nekih dokazov proti tebi, ti jih pa tudi ne boš imel proti njim, ko te bodo čez kako leto sneli z motorja, zvlekli v grmovje in nalomili ko vola s pendreki. Tvoja beseda proti njihovi, pa se pejmo. Ko te bodo razbili po predpisih, ti ne bo več prišlo na pamet, da bi se budalo delal po cestah. Batine delajo čudeže. Inteligenco popravljajo.

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 16:31

Saj se ne sekirajo. Nimajo nekih dokazov proti tebi, ti jih pa tudi ne boš imel proti njim, ko te bodo čez kako leto sneli z motorja, zvlekli v grmovje in nalomili ko vola s pendreki. Tvoja beseda proti njihovi, pa se pejmo. Ko te bodo razbili po predpisih, ti ne bo več prišlo na pamet, da bi se budalo delal po cestah. Batine delajo čudeže. Inteligenco popravljajo.

Tebe tud ni usekal nihče še kajne?

Nared si uslugo pa dobi kako batino, da se ti inteligenca porihta.

V našem koncu so eni in isti policaji zihr ze kakih 10+ let. Enkrat so lovil mene pa frenda. Takrat so meli prou tiralico na mopede. In sva jim ušla. Na podeželju se da hitr zbežat. Greš čez travnike pa je, če te ne lovi z đipom an

janšazmaj, 22.07.2021 ob 16:37

V našem koncu so eni in isti policaji zihr ze kakih 10+ let. Enkrat so lovil mene pa frenda. Takrat so meli prou tiralico na mopede. In sva jim ušla. Na podeželju se da hitr zbežat. Greš čez travnike pa je, če te ne lovi z đipom an

Pač kretenizem, da moraš v kao svobodni državi pred nekom sredi belega dne bežati. Bežiš pred oboroženimi psihoti, katere njihovo zasledovanje za teboj podpirajo kao svobodni državljani. In to morda samo zato, ker se pač pelješ, z avtom, mopedom itd, pa nisi plačal davka ali pustil, da te testirajo ter delajo kretena s testi ali izpiti , ki te olupijo denarja. Ob vsem tem pa te spremenijo v voznika in ne več v nekoga, ki potuje.

Voznik namreč spada med ljudi, ki so zaposleni in izvajajo posel. Vozijo zato so vozniki. Njihovo delo je prevoz in ne potovanje.

Seveda to ne boste štekali in nima smisla razlagat, kot en boste razumeli, da vam rečejo, da ste v prometu. Ampak če ste z vozilom v prometu kako je lahko potem neka proizvodna in PROMET z mamili?

Jasno govori, da se gre za posel za trgovino. Če pa se mulc pelje z mopedom pa ni v trgovini niti v prometu saj se le pelje in ne služi s tem in ni zaposlen kot mopedist niti kot voznik ter nima licence za voznika ki se ji reče vozniški izpit. Torej ni podpisal pogodbe za voznika. Po ustavi pa ima pravico potovatio in to počne. Če pa ga ob tem lovi kreten ki je po vrhu še oborožen pa je mulca lepo razumet, da bo bežal in se zdi prav da beži. Le kdo ne bi?

Bedaki mislijo, da je poanta svobode v tem, da z neregistriranimi motorji divjajo po cestah in vse okoli sebe ogrožajo. Mislijo, da imajo pravico do tega. Je kar prav, da takega idiota oplazi odbijač policijskega avtomobila in se idiot razsuje na asfaltu. Prej ne bo nehal, dokler sam ne utrpi škode. Za druge mu je vseeno.

Sicer pa cel otvoritveni zapis liči na kretena v plavem in s pištolo za pasom, ki bi rad na batmanov način izvedel kaj folku dogaja v glavi po tem, ko mu nekdo zbeži z motornim dratom.

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:01

Bedaki mislijo, da je poanta svobode v tem, da z neregistriranimi motorji divjajo po cestah in vse okoli sebe ogrožajo. Mislijo, da imajo pravico do tega. Je kar prav, da takega idiota oplazi odbijač policijskega avtomobila in se idiot razsuje na asfaltu. Prej ne bo nehal, dokler sam ne utrpi škode. Za druge mu je vseeno.

Ja kar divjajo po cesti ja. Kaj sanjaš. Nobenga ni vidt. Divjajo takrat ko se divjaki poženejo za njim. Saj imate posnetek kako je psihopat lovil po cesti na gorenjskem nekega motorista. Bolj je on ogrožal druge udeležence na cesti kot pa sam motorist. Ampak vaša pamet tista kot pravite brez batin nima dovolj inteligence da bi dojela da je kreten tisti ki lovi nekoga in ga požene v nesrečo in ne tisti ki beži pred nesrečo.

Upam, da te doleti to kar želiš drugim. ❤️

To velja zate radodajka.

Za motoriste veljajo enaka pravila na cesti kot za avtomobiliste. Če je hitrostna omejitev, je omejitev za vse. Ne vem, od kod motoristom ideja, da lahko norijo po lokalnih cestah 150 in po avtocesti 250?

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:17

Za motoriste veljajo enaka pravila na cesti kot za avtomobiliste. Če je hitrostna omejitev, je omejitev za vse. Ne vem, od kod motoristom ideja, da lahko norijo po lokalnih cestah 150 in po avtocesti 250?

Od kod kapsom ideja da lahko norijo 300 na uro in šicajo folk ter jih mlatijo pa kazni pišejo?

Kaj so oni Bog drugi so pa drek?

Le kateri kaps ni bil čez piz*o rojen da bi bil kaj več ali manj kot drugi?

Pač ste se pustili možgansko podebiliti da mislite da imajo oni pravico vse početi vi pa sam kar vam drugi dovolijo in da podpirate debilizem in nepravico.

“Upam, da te doleti to kar želiš drugim.”

Ja, z lahkoto. Jaz drugim želim, da spoštujejo predpise, da ne ogrožajo ostalih udeležencev v prometu, in naj to tudi mene doleti.

Despreadodajka, kaj pa ima euro veze s tem ali si pet km na h preveč peljal?

Po njihovem si peljal preveč in zato ti zaračunajo nekop kazen v eurih. Kaj imajo euri veze s hitrostjo? alooooooooooooooooooooooo zbudite se, dost spanja.

Še mal pa boste moral kakat pa lulat pred njimi na cesti v kahlco, katero vam bodo zaračunal, če jih boste z levim očesom pogledal ne z desnim.

Desperadodajka, 22.07.2021 ob 17:21

“Upam, da te doleti to kar želiš drugim.”

Ja, z lahkoto. Jaz drugim želim, da spoštujejo predpise, da ne ogrožajo ostalih udeležencev v prometu, in naj to tudi mene doleti.

Nič bat, da se te vse lažnjivo sranje ne bi kje dotaknilo. Tako, da želje gor ali dol. Sej v istmu zosu plavamo

Policisti imajo nalogo spraviti take voznike s ceste. Če se bo mulc razletu ali razmazal po cesti, ker beži je to njegov problem. Ma da se ustavi, pokaže dokumente itd.

Je pa razlika med človekom, ki ve da nikomur ni nič dolžan in človeku, ki mu rečeš da je dolžan in ti on verjame. Prvi težje prenaša lopovščino drugi pa sploh ne ve da se ga krade.

Oba sta okradena ampak prvi se zaveda drug pač ne.

Zato bi nekdo tistemu lopovu šamar stisnu sred ceste drug bi mu ga pa še pofafal.

Banda smrdljiva lovi nedolžne motoriste, kaj pa najhujši kriminalci v parlamentu, pa pedofili skriti za štirimi stenami, nasilje itd itd?

Kot, da nimajo pametnejšega dela.

Ou je, 22.07.2021 ob 17:27

Policisti imajo nalogo spraviti take voznike s ceste. Če se bo mulc razletu ali razmazal po cesti, ker beži je to njegov problem. Ma da se ustavi, pokaže dokumente itd.

Kašni dokumenti? Govedar?

Si skozi piz*o na svet kak dokument prnesu?

A za srat maš dokument?

Takim kot si ti bi morda morali zahtevati dokument za srat.

Torej spel se delat izpit za srat, ministrstvo naj pa odpre sektor za sranje in podelitev licenc za sranje. In dokler ne narediš vseh testov nimaš kaj srat. Testiranje, trajanje šolanja uza sranje pa naj traja morda mesec dni ali več. Sploh če ponavljaš in ne narediš s prve. Po dveh mescih nesranja pa te bo zanimiv pridt pogledat kam ti bojo oke tvoje odletele ko boš drek hotu iz sebe spravt, ker tu ga kar kamot ko pišeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close