Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pobarvala sem trenirko! NA POMOČ!

Pobarvala sem trenirko! NA POMOČ!

Sploh ne vem, če lahko še kaj storim! Kupila sem si trenirko, katere zg, del je črno bel – BIL, zdaj več ni! Če bi dala prat z belo, bi vso perilo obarvala. Zato sem dala s črno na 40 stopinj in noter tisti listek, ki lovi barvo! Bil je ves črn, pa tudi tam, kjer je bila bela trenirka, je zdaj malo sivkasta! Lahko sploh kaj storim?

Nesi nazaj, ker to ni kvaliteta.
Če je trenerka črno-bela, mora tudi po pranju ostati črna in bela!

Iz kakšnega materiala pa je? Si dala veliko keša?

Ker če je ena ‘cenena’ roba, bi slej ko prej ratala sivo-črna, pa če še tako paziš pri pranju.

Če se ti splača, jo nesi v čistilnco. Sicer pa se ne sekiraj za eno trenirko.

Take reči perem max. na 30 st. in nimam problemov ne s poceni robo, ne z dražjimi kosi.

Je bombažna! Neee, dobila sem jo sicer zelo poceni za 20E, a je zelo lepa, pa mi je vseeno škoda, da tisti del ni čisto bel, kot bi moral biti! Za čistilnico bi verjetno dala več kot za trenirko!
Hvala vseeno!

Ne morem nesti nazaj, ker je na firmi prodajala ena gospa in ne ve niti, kam bi naj vrnila! Seveda ni neka kvaliteta, a mi jena pogled lepa, pa lepo mi stoji (kljub odvečnim kg)!

Boš imela pa pač sivo črno trenirko. Drugače pa, pri bombažu še prime kakšna barva za tkanino, ampak ne vem, kako bi ti to skombinirala, ker imaš kos v dveh barvah.

Ne moreš nesti nazaj. Saj bele najbrž ni obarvala črna od trenirke, ampak črna barva drugega perila, če si prala skupaj s črnim. Razbarvati pa je tudi ne moreš, ker bo potem črna postala siva. Nekajkrat jo peri ločeno, da se siva malo spere.

Takih kombinacij jaz NIKOLI več ne kupujem! OSHKOSH za otroke. Zimska kolekcija je bila pred leti za fantke, dolge majčke, rumene, polovico rokavov belik, pa rdeče in polovico rokavov belih.
Dala sem prati na 30, dala sem prat samo enake barve, dala sem noter listek za lovljenje barve, bela ni bila več bela in pika. Za znoret!

N

simpl, pobarvaj v rdečo ;-))))))

črno bejle kombinacije bojo zginile še preden si rekla keks

Jaz tudi teh kombinacij ne kupujem več, ker je vedno belo postalo sivo, pa če sem prala na 30 ali na 40 vedno enako. nimaš več kaj narediti, ponosi jo doma ali za šport, teh kombinacij se izogibajte, sploh belo rdeče, nikoli več.

Ste me malo potolažile! Vidim, da nisem edina! Zdaj ko je trenirka suha, niti ne zgleda tako slabo, tako enakomerno pobarvana je – rahlo sivkasta, kjer je bila bela:-))) Huje bi bilo, če bi bila “šekasta”
Hvala vam!
Lep vikend!

po belem polij in razmaži veniš gel in operi samostojno ,srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close