Po sedmih letih mi je crknil sušilec Miele
Potem sta moja dosedanja top, ker sta res stalno v uporabi. Praktično vsak dan oz. Vsake par dni tri do štiri runde. Prvi je bil en Blomberg, zdržal slabih 7 let, drugi je Beko (vedno s toplotno črpalko in ne najcenejša). V bistvu je že drugi dosegel predvideno število ciklov, pa imam še več kot 3 leta garancije.
Saj ne rečem, da je Beko neka huda kvaliteta (se mi zdi, da je bolj tako tako – plastika – vrata npr. so bolj površno narejena), je bil prejšnji boljši. Samo zaenkrat oddela svoje. Če zdrži pet let, je super, kar je več je itak podarjeno danes. Sploh pa pri naši uporabi?. Bo pa naslednji se večji – ta ima 8 kil, naslednji bo še več.
sisisi, 10.12.2021 ob 15:43
ne, mi takrat v Merkatorju ni bila ponujena. Sem bila prepričsana, da me bo ta prestižna znamka držala vsaj deset let. Zelo sem razočarana.
Ja tam ti za to podaljšano garancijo ne povedo. Sem tudi jaz prvi pralni in sušilni stroj kupila tam in mi niso nič povedali za to. Pa tudi za to, da moraš račun hraniti tudi po preteku tovarniške garancije, tudi, če stroj ni v podaljšani garanciji, ker se vse to pozna pri servisih… to ti pri Miele vse razložijo ter ponudijo opcije, ti se pa potem odločiš kako in kaj, drugje pa nič. In če bi imela sedaj stroj pod podaljšano garancijo, ki se ga ne splača popravljati, bi ti pripeljali novega v cenovnem rangu tvojega starega.
MIELE, 10.12.2021 ob 20:48
Ja tam ti za to podaljšano garancijo ne povedo. Sem tudi jaz prvi pralni in sušilni stroj kupila tam in mi niso nič povedali za to. Pa tudi za to, da moraš račun hraniti tudi po preteku tovarniške garancije, tudi, če stroj ni v podaljšani garanciji, ker se vse to pozna pri servisih… to ti pri Miele vse razložijo ter ponudijo opcije, ti se pa potem odločiš kako in kaj, drugje pa nič. In če bi imela sedaj stroj pod podaljšano garancijo, ki se ga ne splača popravljati, bi ti pripeljali novega v cenovnem rangu tvojega starega.
Najlepša hvala za koristni informacijo!
Forum je zaprt za komentiranje.