Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek po poroki

po poroki

zakaj se nekateri moški po poroki ne morejo “umiriti”?? bivši “tip” se je mesec nazaj poročil, z ženo urejata stanovanje pri njegovih starših, sama je kupila novo kuhinjo, spalnico, prebelila celo hišo in še in še. skratka čisto nora nanj on pa že vsem svojim bivšim puncam in unim, ki so bile le za občasno pošilja sms-je če ima katera čas, da je sam, ker žene ni cel dan doma in potrebuje eno ki ga bo pocrkljala??? nevem meni se to ne zdi fer do žene. ne razume da smo zasedene, da nas ne zanima, tip pa še kar vztraja. pa da naj prideva oba do njiju en vikend da bomo šli skupaj na kavo nekam in da bova šla skupaj na “wc”?? ignoriram ga na polni črti, ne odpisujem nič, vendar tip še kar vztraja. kaj si vi mislite o takšnem početju??

takšno početje je vroče in se vedno nekaj dogaja, srečna bodi da imaš takšen način, čakaj malo boš ti tud počasi za akcijo, ko se naveličaš vsega tega pa onega doma.

priznaj pa da ti prija to njegovo početje, na nek načit ti zelo paše in se počutiš OK, če nebi bilo tako bi že zdavnaj poklicala njegovo ženo in bi šle na kavo pa bi ji pokazala te sms-e.

tako da ukreni nekaj, možnosti imaš dve hehe.

jaz z njim nebom nikoli več za akcijo saj sem z njim prekinila ravno zato ker sem ga imela dovolj. katera ženska pa bi se namerno želela poročiti z kurbirjem, če bi vedela da to je? ona neve, zato je to tudi naredila. jaz pa se ga izogibam na polni črti. misliš da če bi imela njeno cifro da je nebi poklicala? še vsako sem, če mi je kak zaseden tip težil. nisem ga videla pa slišala zanj že vsaj 2 leti tako da njegove žene sploh ne poznam, nimam cifre,… niti nevem kako ji je ime. ker me ne zanima. če se bo to njegovo početje še dogajalo ter stopnjevalo pa jo bom nekje že poizkala ter ji vse povedala in pokazale smsje. pa naj potem dela kar hoče.

Kot moški si o takem početju mislim le to, da ga ne bi želel imeti niti za kolega. Od celega moškega je tale le rit…
(če je res vse tako, kot je tu napisano).

Bodi vesela, da ni več tvoj problem.
Je pa on res navadna rit od človeka, da ga ni sram.

saj sem vesela, da sem se ga znebila, ko sem ugotovila kakšen je. boga žena ki nima pojma kakšen je v resnici.

hehehe… tipa očitno napenja 😉

hehe

Če je vse tako kot pišeš:
srečna bodi, da si se ga rešila :), njegova žena pa seveda naj kar sama ugotovi kakšen je. Ti bi se samo opekla, če bi se kaj menila z njo. Tako, da kar tako naprej kot sedaj, se bo že naveličal ignorance.
Edin problem, ki bi me moril: jaz sem rada v dobrih odnosih z bivšim (pač tako, da če se srečaš, se lahko pogledaš v oči, da ni več jeze, ne kaj drugega, da ne bo pomote), ampak eni so pač riti in se ne da z njimi menit.
Pač izkušnja, da takim tipom še kdaj ne nasedeš.

še vedno ga ne velko kenslam, med vikendom se ni nič oglasil ker je bila verjetno žena doma :)) upam da bo nehal in končno ugotovil da je poročen in naj se umiri in skulira. za ženo pa res upam da bo sama ugotovila kakšen je.

roza10 kenslaš ker ti doma še vse štima…počakaj da bojo doma problemi:)))

bo pa pokapoka…

nisem človek, ki bi ob prvem problemu zbežal k drugemu v naročju, sploh pa ne k takemu kot je on

pravijo zarečenega kruha se največ poje …

Zagrozi mu da boš ženi povedala če te ne neha nadlegovat.

!!!!!!!!!!!!!! – hja odvisno za katero stvar se gre, pri tem sem vedno vztrajala in vedno bom

tadej – sem mu pa sploh ni nič rekel, kot da ga sploh ne zanima ali žena izve ali ne

ker beden sms sm učeri dobila od njega – “lubika sej vem da maš še zmeri unga tipa pa da sm jst poročen pa kaj potem, a se vseeno nebi prišla malo stisnit h men? dej no žene ni doma pa mi je dolgčas”

haha idiot

roza10 padla boš padla…ko smreka sredi gozda:))

Potem pa mu povej še enkrat in pokaži ženi te sms-e in ji povej da ga imaš dovolj in naj ona to uredi!

Nekaj mi ni jasno: zakaj se sploh kaj meniš z njim? Preprosto ga ignoriraj. Sms je enostavno ignorirat, če pa pokliče pa se ne ogalsi in to je to.
Kar se pa tiče žene pa naj kar sama pogrunta kakega tipa ima, to ni tvoja stvar in prav ravnaš, da ji ne govirš o smsih.

točno tako. ko ti je popolnoma vseeno za nekoga, lahko prekineš stike. prej ne.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pa saj mu jaz na sms-je odpisujem, ne oglašam se mu, nič. on je tisti, ki kliče in pošilja sms-je jaz ga samo kenslam.

!!!!!!!!!!!!!!! nič ne bom padla ker me tip ne zanima več, v bistvu me tudi nikoli kaj dosti ni, le za eno stvar je bil dober pa še tisto je bolj švoh opravil zato sva vse skupaj prekinila, njemu pa to ni logično da ko z nekom končaš je za vedno konec, njegov moto je – enkrat moja, vedno moja. ne v smislu, da bi bile potem še celo življenje zacopane vse v njega, ampak da jim bo celo življenje težil ne glede na kaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close