Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev po končani porodniški – delo 4 ure, nočno, plača …..

po končani porodniški – delo 4 ure, nočno, plača …..

Sej vem da je še prezgodaj 🙂 me pa vseeno zanima.

Po porodniški imam pravico do dela po 4 ure. A drži? Kaj si lahko tudi zmislim in delam recimo 6 ur?
Za pribl. vedet koliko bi bila plača je dovolj da delim polno plačo na pol ali ni čisto tako?
Če delam po 4 ure moram nujno delat vsak dan 4 ure ali lahko delam vsak drugi dan 8 ur?
Kako je pa z nočnim delom? Glih zjutraj ne bi rada delala 🙂

Vse to seveda v dogovoru z delodajalcem to mi je jasno :)) Rada bi samo vedela kaj mu sploh lahko predlagam, da ni v nasprotju z zakonom.
Ker gre pri nas vse zelo počasi bom čez par mesecev morala počasi že začet tečnarit :))

Najprej opozorilo: moj odgovor bo bolj v smislu “rekla – kazala”, za točne podatke si poglej zakon oz. ti bo lahko povedala katera, ki to koristi.

Torej, lahko delaš 4, 5, 6 ali 7 ur. To je tvoja pravica, ki ti je delodajalec ne sme zavrniti.

Kar se tiče dela “na dva dni”: Moja mami dela po 4 ure (4 ure je invalidsko upokojena) in se je z delodajalcem dogovorila, da namesto 5 x po 4 ure dela 4 x po 5 ur. Vse lepo in prav, dokler ni šlo nekaterim to v nos in potem tega ni več smela. Zdaj dela 5 x po 4 ure. Oči, ki je kadrovik, je to komentiral le kot dobro voljo delodajalca, da so ji sploh omogočili, da je bila en dan doma.

Predno greš v akcijo, se res dobro informiraj, da boš imela močne argumente. Veliko se jih premalo informira in potem ne pridejo daleč.

Srečno!!

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Lahko se zmeniš za delo po 6 ur. Konkreten primer v zdravstvu poznam.
Če lahko delaš vsak drugi dan-ne vem.
Za nočne pa še nisem videla nobene, da bi delala, v zdr. ne, v drugih firmah pa podprišeš soglasje, da želiš delati N, kljub otroku mlajšemu od treh let!

Si pa res zgodnja!!!
Jaz tudi slučajno ne pomislim na delo, na sodelavke pa;))))Pa še to ko se na kofetek k njim odpravljam!

lahko delaš 4,5,6,7 ur. plača je ustrezno nižja, ker ti država do polenga deleža plača samo prispevke od minimalne plače. drugo je dosti odvisno od delodajalca in tebe, kako bosta uskladila podrobnosti – kdaj boš delala ipd. pri nas recimo je ena punca hodula delat od 13h – 17h.

Lahko se zmeniš za 4, 5, 6 ali 7 ur. Plača je nekako sorazmerna, vsaj bruto. Če se delodajalec strinja, se lahko zmeniš tudi za različno število ur po dnevih. Ponoči pa mislim da mlade mamice ne smejo delat. Poglej ZDR.

Ma sej ne mislim na delo ampak na to kako bi manj delala ha ha

15 let delam samo ponoči in me je kar groza pomislit, da bi morala biti ob 7ih zjutraj v službi :))) No pa tudi plača brez nočnih je tko nizka, da bi pol nujno morala delat po 8 ur.

Kaj pomeni ustrezno nižja? Deljeno 2?

Ja, tud jaz mislim, da do otrokovega tretjega leta ni nočnih. Koliko manj znese pa ne vem, ker nisem koristila.

Za 4 ure deljeno z dva, za 6 ur deljeno s štiri in množeno s tri, za sedem ur deljeno z osem in množeno s sedem:)

Skratka, deliš z osem in pomnožiš s številom ur, ki jih nameravaš delati na dan.

Ojla Kitty.

1. Lahko delaš 4, 5, 6, 7, ur. Kot sama hočeš. Delodajalec ti mora to omogočiti.

2. Plačo deliš na pol( če delaš 4 ure ). Ampak BRUTO plačo ! Razlika je v dohodnini, ker se računa po lestvici. točno ti lahko izračunam iz tvojih podatkov. Približno pa pomeni, da dobiš za polovičen delovni čas cca 60-75 %(odvisno od štartne plače ), ker olajšave ostanejo iste in dohodnina procentualno manjša. Povračilo stroškov ( malica, prevoz ) pa ostanejo isti ne glede na ure. Glede na to, da pade pri tebi velik del plače na dodatke se ti verjetno sploh ne bo veliko poznalo.

3. Za razporeditev delovnega časa se moraš sporazumno dogovoriti z delodajalcem. Možne pa so vse varijante. Tukaj zakon ne omejuje.

4.To da ne delaš nočnih je tvoja PRAVICA. Lahko pa se ji pismeno z izjavo odrečeš. Mislim, da bi moral biti delodajalec zadovoljen in mogoče lahko glede na to iztržiš kaj pri delovnem času. Recimo, da delaš samo 3 noči v tednu.

Lp,

Marjana

Mene pa zanima, če je kje v zakonu oz. če je možno, da ostaneš npr. do otrokovega 3. rojstnega dne doma. PA da te seveda služba počaka. In kako je pol z denarjem? Se dobi socialno ali nič?

To je pa kar spodbudno :)))

Zdej ko imam avtek kdaj gremo pohajat? 😀

oh, seveda je možno, da ostaneš doma

z malim popravkom… služba te ne čaka… aja, pa socialnega dobiš tudi minimum, ali pa še to ne, odvisno od prihodka partnerja.

oh, seveda je možno, da ostaneš doma

z malim popravkom… služba te ne čaka… aja, pa socialnega dobiš tudi minimum, ali pa še to ne, odvisno od prihodka partnerja.[/quote]

🙂
Bi bilo pa lepo he he

Super Kitty !Končni si le dobila škatljico :)) Te pokličem takoj ko bom ven iz gužve.

Lp,

Marjana

Meni pa se neki v megli sbita, kot da bi nekac brala, da lahko za 1 leto prekines sluzbo, seveda z dogovorom s šefom. Sanjam?

Meni pa se neki v megli svita, kot da bi nekoc brala, da lahko za 1 leto prekines sluzbo, seveda z dogovorom s šefom. Sanjam?

khm, a ti delaš isto kot ČEdno dekle?

mal heca :))))

A ni to za deldajalca ugodnejše, saj plačuje 1 prevoz in malico manj na teden?

khm, a ti delaš isto kot ČEdno dekle?

mal heca :))))[/quote]

😮

zato me skrbi da bi mogla zjutraj delat :)))

Edina razlika je v prevozu in malici. Deli z dve, plus cela malica in cel prevoz. Glede na to, bi se mogoče lahko zmenila, da delaš samo delno- trikrat po osem ur.
Ena poznam, ki dela isto in je zaposlena samo za polovnični del čas, drugo polovico pa drugje in dela samo čet pet in sobota ali petek sobota ponoči.
Je pa pravica 4 urni delavnik, vse naprej pa dobra volja delodajalca.

Lahko ti delodajalec (samo če on želi) odobri eno leto neplačanega dopusta, služba miruje, vse prispevke si moraš plačati sama.

Punce, a mi zna katera povedat, kje dobim (uradno zapisano!!!) podatke o tem, da mi za 4 ure dela pripadata CELA malica in CEL prevoz? Pri nas v računovodstvu si to namreč razlagajo tako, da če delam 4 ure, potem dobim VSE polovično….

Hvala.

se mi zdi da sem že enkrat zasledila da spadaš v isti foh kot jaz (medicina). tako je pri nas, tisto z 4 urnim ali 6 urnim ne koristi nobena, delajo le zjutraj, vendar pa je tako če je na oddeleku med vikendi organizirano tako da ena dela v soboto zjutraj še zraven, potem delajo skoraj vse sobote. a, ja ne rabijo delat praznikov, nočnih in celodnevnih vikendov. kar nekaj jih poznam, ki so po tem, ko so videle urnik in mesec ali dva delale le dopoldan, odločile da gredo v redni turnus, če so le imele organizirano varstvo, ker enostavno mi ne znamo več delat le zjutraj. iz svojih izkušenj pa ti ne morem nič napisat, ker sem ob nastopu porodniške dobila knjigo, ker mi je pač po skoraj 5 letih za določen čas, ravno takrat potekla pogodba in sem morala najprej na zavod za zaposlovanje. ko sem se ponovno zaposlila, bi sicer lahko uveljavljala svojo pravico (otrok stra 18 mes.), vendra si resnično nisem upala, pa še varstvo sem imela urejeno. se mi pa tisto da tega nisem upala, ni ravno obrestovalo, so mi ravno tako po 2 letih prekinili sodelovanje, ker niso več imeli potreb.

Ja zato sem jaz iz isteha foha samo glede končane šole. Ker se nisem strinjala z delom zjutraj, popoldan, ponoči za dva bela in enga črnega in zraven še s pogodbo za določen čas sem menjala smer. Res delam ponoči ampak me vsaj plačajo za nočno delo in pogodbo imam za nedoločen čas. Res mi delo ni tako všeč kot v medicini ampak vsaj mirno živim.
Žalostno 🙁 In povsod jokajo kako manjka ljudi.

Jaz mislim, da če je nekdo invalidsko upokojen, pomeni, da ne more delati več kot štiri ure, je prav da dela tako. Če pa lahko dela pet ur, je pa mogoče zmožen delati tudi osem ur. Samo v razmislek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close