po cepivu pfajzer
Otilia, 05.07.2021 ob 09:03
Edini pravilno, da se cepis. Stranski ucinki so minimalni. Vzami kaksen Lekadol. Jamrali boste potem, ko boste necepljeni zboleli za kovidom – delta.
Ali pa boste jamrali čez leto ali dve, tri – ko se bodo pokazali dolgoročni stranski učinki cepiva!
Pravzaprav je delta različica nevarnejša ravno zato, ker pri večini (več kot 80%) ne povzroči nobenih simptomov ali simptome rahlega prehlada (niti vonja in okusa ne izgubiš), zato okuženi ne vedo, da so okuženi, in trosijo virus naokoli. Je kot prehladni virus. Tudi tako nalezljiv. Pri najbolj ogroženih pa povzroči štalo.
Jonc nepr, 05.07.2021 ob 11:27
Cepljena s enim odmerkom Pfizerja, 1 teden nič, potem pa se je začel glavobol, ne hud a konstanten, ter slabosti kot ena morska bolezen. Drugi odmerek sem odpovedala. Čakam nevrologa.
S enim odmerkom si ti bila cepljena ob rojstvu proti razvoju možganov, nikjer drugje in se ti pošteno pozna.
excell159, 05.07.2021 ob 12:42
Cepljen s Pfizerjem. Kakšno minuto po cepljenju me je oblil švic in huda slabost. Sem se moral usest in malce globoko dihat. Par minut zatem so se začele stvari izboljševati. Potem nisem imel več težav, ponoči pa sem pazil da ne spim na levi strani kjer sem bil cepljen.
Anonimno 1565, 05.07.2021 ob 08:09
ste imeli kakšne stranske učinke?
zdi se mi, da me od drugega odmerka boli glava, je že 4 dan pa še vedno nisem ok, vsa sem nemirna, slabo spim, čudno se počutim….
še kdo tak, je minilo
Poznam dve ženski, ki sta četrti dan po drugem odmerku pfizerja začutili bulico v dojkah. Obema je dignosticiran rak. Zdravniki trdijo, da to ni od cepljenja. Nimajo prav, ker dr. Leonard Horowitz je že januarja 2020 tožil Moderno in Pfizerja za namerno povzročanje bolezni s cepivi. Poleg krvnih strdkov, krvavitev itd. se pogosto pojavlja tudi rak.Pametno je prebrati stran dr. Horowitza, ker ima vse dokaze o namrni škodljivosti “cepiv” – v resnici strupov!
Takoj k zdravniku, 05.07.2021 ob 12:19
-
Prijateljjca po 2.odmerku dobila pljučno embolijo, 4 dan po cepljenju, komaj so jo rešili Na tvojem mestu bi zagnala paniko. To ni normalno, da te boli glava. Takoj do zdravnika in težit. Če prijateljica ne bi težila je ne bi več bilo.
Lahko težiš dohtarjem, ampak če ne vidiš dvojno in ne bruhaš v loku, ne vzamejo prav resno. Saj pravim, čakam nevrologa, z napotnico zelo hitro ne prideš prej kot v par tednih na vrsto.
za jonc, 05.07.2021 ob 12:53
Jonc, to je pogost stranski pojav. Zaskrbljujoče je le, da se tako počutiš že po prvem odmerku, saj je običajno drugi odmerek Pfizerja in MOderne hujši (pri AZ pa prvi).
Izzvenelo sicer bo, lahko pa traja kar nekaj mesecev.
Vendar to velja le za tiste, ki se cepite S Enim odmerkom.??? Za vse ostale ne velja.
Jonc nepr, 05.07.2021 ob 12:53
Lahko težiš dohtarjem, ampak če ne vidiš dvojno in ne bruhaš v loku, ne vzamejo prav resno. Saj pravim, čakam nevrologa, z napotnico zelo hitro ne prideš prej kot v par tednih na vrsto.
Želim ti vse dobro. Upam, da se bo zadeva v redu iztekla.
Forum je zaprt za komentiranje.