Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po cem si boste najbolj zapomnili leto 2021

Po cem si boste najbolj zapomnili leto 2021

Jaz si ga bom definitivno zapomnila po blesavih corona ukrepih.

???

Koliko mrtvih pa še hočeš? Ti ni šestdeset avtobusov že dovolj?

Po prekinitvi toksičnega razmerja. Dolgo nisem vedla da je toksično, sem bila čista in iskrena v tem, v ozadju pa polno laži in manipulacij. Srečna, svobodna, kot nova sem.

Zapomnila si ga bom po nakupu stanovanja. :))

Po nori novoletni zurki :)))

Mah, na osebnem podrocju so se mi zgodili neki premiki, katerim sem temelje postavila ze zdavnaj, sem kar zadovoljna, da se premikam se vedno naprej, to je pomembno.

Kar zadeva pa leto kot celoto, mislim da si ga bo vecina nas zapomnila po koroni in teh nebuloznih ukrepih, ki so se spreminjali iz dneva v dan.

Po tem kako trdo kožo imam, da me niso z manipulirali delodajalec, da sem se postavila po robu, ker se zavedam svojih pravic. In sem zmagovalka. Ne dopustite, da vam posegajo v vaša zivljenja. Nihče.

Po kovid histeriji, odsotnosti vsakršnega razuma in debilizmu, kot ga svet še ni videl…

Da sem šla končno v penzijo.

Zdaj sem v klubu Pod svobodnim soncem.

Ohhh, kako paše!

Odgovor na objavo uporabnika
Blesavih, 02.01.2022 ob 18:51

???

Koliko mrtvih pa še hočeš? Ti ni šestdeset avtobusov že dovolj?

Saj ne živimo več v socializmu, ko se je v enem avtobusu vozilo po več kot sto ljudi.

Po primitivizmu in napadalnosti promoterjev cepljenja.

Upam in želim, da bo letos boljše!  Veliko boljše.

Po awakeningu

Po več stvareh, a vseeno najbolj po psiho-covid-noriji in vsemi nebulozami, povezanimi s to situacijo. Pričakujem nadaljevanje. Vendar vseeno upam, da se bo ta “nadaljevanka” kmalu iztekla…

Avtor te in se mnogih ostalih tem sem jaz – Replika, momcilo, Tajanstveni decko, Campari, grof, mornarcek… A to te pa Anonimni ne moti.

Po celoviti energetski prenovi hiše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close