Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek po britju pa diši…

po britju pa diši…

Moj fant po britju uporablja Nivejin after shave, opažam pa da nima vonja, le neguje.
Mi lahko prosim navedete par balzamov po britju, ki imajo nežen moški vonj, ki traja …. pa diši hihiih

Lep je dan.

Hvala.

Draga Pipa,

mislim, da vonj niti ni tako važen. Moj uporablja kremo/balzam? od Cliniqua, ki je brez vonja, za moje užitke pa poskrbi s kakšno moško toaletno vodico. Ima zelo suho, občutljivo, že skoraj žensko kožo in je nad tem Cliniquom naravnost navdušen. To je ena taka siva tuba, videti je prav neugledna, ampak če deluje …

vichy

Večina vodic (ali celo vse?) za po britju, ki dišijo, vsebuje alkohol. Kar pomeni, da pečejo. Nivein balzam pa ne peče. Zdaj pa razmišljam… bi res privoščila tvojemu fantu, da ga peče obraz, samo zato, da bi tebi dišal? Mogoče pa mu je balzam ravno zato všeč, ker nima vonja? Kako bi se pa ti počutila, če bi te (četudi med vrsticami) prepričeval, da se dišaviš z nečim, kar ti ne bi bilo všeč? In ne nazadnje, njegov balzam si lahko sposodiš tudi za po britju nog in pazduh – ravno zato, ker nima vonja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close