Najdi forum

po aknah

Spoštovani!
Bližam se ( upam ) koncu problemov z aknami. Seveda pod zdravniškim nadzorom. Ker mi ostaja rdečica Vas sprašujem katero kžvrsto kreme mi svetujete.
hvala, lp

Krema naj bo lahka, naj ne maši por in povzroča ogrcev. Hkrati je dobro, da vsebuje kamilico, ki pomirja razdraženo kožo.

Vsekako pa je najbolj pomembno, da kožo dobro čistiš. Vsako jutro in večer s čistilnim mlekom ali čistilnim gelom. Uporabi tonik, ki pomirja kožo in oži pore. Lahko uporabiš tudi kakšno sredstvo za nečisto kožo. Dobijo se takšni gelčki, ki preprečujejo vnetja oziroma, če do njih pride, pospešujejo zdravljenje vnetega mesta (mozolja).

Čiščenje mora biti vsak dan dvakrat. Ne pozabi! Tudi, če se ti ne da. Je vredno.

Priporočila bi ti tudi, da redno uporabljaš masko za globinsko čiščenje. Enkrat tedensko, lahko redkeje – malo opazuj, kaj se dogaja.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Ce ti zdravnisko odstranjujejo akne, bi jaz na tvojem mestu vprasala istega zdravnika, farmacevta v lekarni ali pa kaksno zelo izkuseno kozmeticarko. Samo laikov ne, ker ti bo itak vsak priporocil svoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close