Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style po 1.5 dneh imam čisto mastne lase…

po 1.5 dneh imam čisto mastne lase…

Draga Jasnica (kako luštno) in drage dame.
vedno se nasmehnem, ko vidim, kaj vse uporabljate in nanašate na lase. So pač vaši, pa delajte z njimi kar hočete, toda velikokrat delate narobe.
Ni reklama, toda za vaš – vaše probleme z mastnimi lasmi je rešitev. To je definitivno najboljši obstoječi šampon na svetovnem in našem trgu – Kerastase za mastne lase. So dve varijante, za mastno lasišče in mastne lase, ter mastno lasišče in suhe lase. Dobite le v 16 – ih salonih v Slko, saj je Kerastase ekskluziven brend le v izbranih salonih po svetu.
Tudi pri nas, na Trubarjevi 44.
Ponavljam da ni reklama, želim vam le pomagati, saj dobro vem, kaj pomeni preveč mastno lasišče.Popolna katastrofa.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Jaz sem slišala, da najbolj pomaga krtačenje z krtačo iz naravnih ščetin. Potem maščobo enakomerno porazdeliš po celotni dolžini las, posledica pa so manj mastni lasje pri lasišču in manj razcepljene konice. Je pa čista resnica, da večkrat ko izpiraš potrebno maščobo iz lasišča z kakršnim koli šamponov (ker so vsi do zadnjega le peneči detergenti), tem več te maščobe lasišče proizvaja.

Meni tak postopek zares odgovarja in pomaga. Prej sem si umivala lase vsaj vsak drug dan, zdaj (ob uporabi kvalitetne krtače namesto glavnika) pa največ 2x na teden. Pa še lasje izgledajo dosti bolj zdravi in sijoči. Krtačim si pa jih zjutraj in zvečer, približno 30 (ali malenkost manj) potegov.

LP

Drage moje dame.
Za mastno lasišče in prekomerno izločanje maščobe iz žlez lojnic, ki so v koži ob lasnih mešičkih, priporočam nakup profesionalnega šampona za mastno lasišče in to pri frizerju.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Koliko pa stane ta šampon?

Jaz si namreč lase (ker se mi tako mastijo) umivam vsak dan.. :/

Spoštovani vsi zgoraj podpisani (prosil bi drugič z resničnimi imeni).
V lekarni lahko kupite Vichy šampon za mastno lasišče, ki vam bo pomagal. Druga rešitev je, da stopite do vašega frizerja in pri njemu kupite šampon za mastno lasišče. Tretja da stopite do nas, na Trubarjevi 44 in kupite Kerastase šampon za mastno lasišče in bo z tem vaš problem vsaj radikalno ublažen, če ne rešen.
Pozdrav vsem
Stevo Pavlovič

Meni Vichy ni nič pomagal pa sem ga uporabljala kar nekaj časa. V bistvu sploh več ne verjamem v te fore, ker sem že tok denarja zmetala na šampone, da ne vem kaj naj še naredim.

Stevo koliko pa stane šampon od Kerastasena v vašem salonu?

Hvala,
Tatjana

iz izkušnje: subrine ne uporabljam več, pene tudi ne, želeja tudi ne, samo malo jih polakiram. in perem jih na 10 dni. pa se nekako navadijo in sploh niso več mastni. prej sem jih prala vsake tri dni, groza, pa so bili stalno zamaščeni. mislim, prisili se, da boš vzdržala en teden in jih šele potem operi, pa boš videla, da se bodo lasje nekako navadili. ker res je tako, prepogosto pranje škodi. subrina jih pa po mojem tudi naredi nekam spolzke in mastne. pa mogoče malo kisa brizgni v vodo na koncu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close