Najdi forum

Prosim na pomoč. Vsebina ekrana se mi je obrnila za 90 stopinj . Hčera je igrala eno igrico in kar naekrat se je vsebina zarotirala. Zdaj si bo bom izpahnila vrat, ko to pišem.

Katere nastavitve so se podrle?

Virus ni, sem vse prečekirala, imam najnovejše definicije Nortona.

Prosim za pomoč.

Ne ni virus. Pomeštralo se je nekaj z gonilniki za grafično kartico. To se rado dogaja po nameščanju nekaterih novejših iger. Vse, kar moraš narediti, je ponovna namestitev gonilnikov za grafično kartico. CD zanjo prav gotovo še imaš. Če ti ne bo uspelo, boš morala kmalu h kiropraktiku, da ti ustrezno naravna vratna vretenca.

Gonilnikov nimam, ker so mi vse inštalirali v firmi, kjer sem pred enim mesecem kupila PC.
Sem pa ravnokar našla med nastavitvami.Rotacija je bila na nastavljena 90, pa sem dala na normal.

Hvala vseeno, h kiropraktiku bom pa morala zgleda res iti, ker se že eno uro matram s tem.

OK, samo, da je uspelo. Ne glede na to, da so ti vse namestili v podjetju, kjer si kupila PC – zahtevaj od njih gonilnike, ki sodijo k računalniku. Ob morebitnem ponovnem nameščanju sistema to olajša delo, sicer je potrebno pobrskati po netu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close