Ploh babovje
Še en dokaz da šibkotelesna suha baburina ne more imeti jošk! Material za joško je pač tolšča, kot pravi znanost! Je pa treba pohvaliti tole babovje, da se ni izumetničilo in napolnilo z umetnimi masami. Me pa niti ne bi presenetilo, če bi to naredilo saj kaj drugega od usekanega babovja ne moreš pričakovati.
Tale bejba je pa v nulo podobna Charlize Theron
Drugače pa nisi več “in”. Zdaj velike joške sploh niso več moderne, manekenke, starlete itd. se kažejo v kopalkah, kjer zgoraj ni nič ali skoraj nič. Zdaj je moderna rit, ne joške. Babovje se kaže na plažah v tangica kopalkah z ritjo ven, to je zdaj moda in male joške, pa napumpane ustnice, to ima vsaka druga estradnica, tudi zelo mlada dekleta. Tako da tale je kar v trendu. Zakaj jo pa kritizirajo? Ker je presuha, al kaj?
Ni pa res, da suhe ženske nimajo jošk. Moji dve sošolki suhici iz srednje šole, joške pa velike. Niso vse z velikimi in suhe z napumpanimi joškami.
no ja ni ravno tako, 10.07.2021 ob 09:42
Tale bejba je pa v nulo podobna Charlize Theron
Drugače pa nisi več “in”. Zdaj velike joške sploh niso več moderne, manekenke, starlete itd. se kažejo v kopalkah, kjer zgoraj ni nič ali skoraj nič. Zdaj je moderna rit, ne joške. Babovje se kaže na plažah v tangica kopalkah z ritjo ven, to je zdaj moda in male joške, pa napumpane ustnice, to ima vsaka druga estradnica, tudi zelo mlada dekleta. Tako da tale je kar v trendu. Zakaj jo pa kritizirajo? Ker je presuha, al kaj?
Ni pa res, da suhe ženske nimajo jošk. Moji dve sošolki suhici iz srednje šole, joške pa velike. Niso vse z velikimi in suhe z napumpanimi joškami.
Babovju se maščoba prvo začne nabirat v joškah in na bokih (riti). Zato ima na videz suha ženska lahko velike joške! Tole rusko babovje pa je kar natrenirano in skrbi za postavo zato se maščoba ne more nalepit!
Shirano babovje je tudi ploskorito, zato si vbrizgava v rit maščobo in jih polni z umetno maso. Svoje naredi tudi poziranje in fotošop! Treba je vedeti kaj je realno in naravno!
seronja, 10.07.2021 ob 10:14
A nisi ti pedar?
Ja sem. Kaj ti ni jasno? Mene suho južine ne privlačijo, kot tudi zavaljene kocke sala!
Privlačijo me vroči postavni žrebci!
Forum je zaprt za komentiranje.