Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plestenjak zaprl Sobo 102

Plestenjak zaprl Sobo 102

Še ena žrtev korone in nenormalnih ukrepov. Koliko dodatnih ljudi je brez službe?

Za njega mi je pa res vseeno. Bolj hudo je za sp.je, ki so že prej po plačilu prispevkov živeli na minimumu.

Meni pa ni vseeno, ker gledam na vse s stališča brezposelnih. Spet štirje, pet ljudi, ki so bili redno zaposleni bodo brez službe.

Saj ni samo to, da dobiš štiristo evrov brezposelnosti, bolj je ključno to, da si brezposeln, da si brez dostojanstva, da te vsi, ki so mogoče slabši od tebe, a so zaposleni, gledajo kot nekoga nebodigatreba.

Odgovor na objavo uporabnika
Jan Plestenjak zaposlitev, 08.10.2021 ob 10:39

Meni pa ni vseeno, ker gledam na vse s stališča brezposelnih. Spet štirje, pet ljudi, ki so bili redno zaposleni bodo brez službe.

Saj ni samo to, da dobiš štiristo evrov brezposelnosti, bolj je ključno to, da si brezposeln, da si brez dostojanstva, da te vsi, ki so mogoče slabši od tebe, a so zaposleni, gledajo kot nekoga nebodigatreba.

v gostinstvu delavcev manjka povsod, tako da po moje že delajo drugje. Pa tudi večina strežnega osebja je že sedaj iz tujine, tako da imaš danes že srečo, da te kdo postreže v domačem jeziku.

Za razliko od ostalih lokalov je bil lokal Jana Plestenjaka v zasedbi vljudne, slovenske delovne sile in od časa do časa smo prisluhnili njegovemu “koncertu ” s kitaro.

Famozno vzdušje, Primorci smo radi zahajali tja.

Počutje toplo, prijetno, njegova glasba, ki je čustvenost okolja še stopnjevala.

A ni bilo tam samo za določene goste. Da ni mogel priti nekdo , ki je šel mimo ? Nisem bila nikoli, slišati je bilo tako. Se motim?

a ni bilo tam, 08.10.2021 ob 13:20

A ni bilo tam samo za določene goste. Da ni mogel priti nekdo , ki je šel mimo ? Nisem bila nikoli, slišati je bilo tako. Se motim?

Jaz sem bila tam velikokrat, pa nisem neka fancy pomembna oseba, sem le partyzanka. Ti si se pa bala iti tja, ker je bil Janov lokal. Napaka. 😉

Nobene škode.

Njihov slogan je bil, da se tja hodiš KAZAT.

Sicer pa, proda kakšno mamino sliko in od tega lahko živi celo leto.

hormončič, 08.10.2021 ob 10:03

Za njega mi je pa res vseeno. Bolj hudo je za sp.je, ki so že prej po plačilu prispevkov živeli na minimumu.

ja, mar ti naj bo za zaposleno osebje, ki je ostalo brez dela iz tega naslova; on že ima rezerve finančne, zagotovo. Če ne pa spet en koncert, pa bo. Melnaholija vedno vžge, seka in napolni račun.

partyzanka, 08.10.2021 ob 13:52

Jaz sem bila tam velikokrat, pa nisem neka fancy pomembna oseba, sem le partyzanka. Ti si se pa bala iti tja, ker je bil Janov lokal. Napaka. 😉

Zakaj bi se bala it.?). Me ni vleklo tja. Par stvari sem slišala tako mimo grede. Ali so resnične, ali ne, ne vem.

Simpl, prijazno osebje, bi si zaslužili Michelinovo zvezdico za postrežbo. Nikoli ni bilo  kakšnega pijančevanja in razvrata. Prijetna Janova glasba.

Tak stil lokala zelo pogrešam, kvaliteta, vendar ne razkazovanje a la Ana Roš.

Meni je žal za vsako zaprto sp, za katerega veš, da je delodajalec pošteno plačeval vse prispevke in pravilno nagradil delo, omogočil dopust, regres, proste dni.

Kajti so sp-ji, ki ti ne dajo ne regresa, ne dopusta in te kličejo ob vsaki uri na delo.

Vedno na razpolago. To je ubijajoče.

Sem ga gledala v oddaji Moje mnenje, so govorili pisci zabavne in narodnozabavne glasbe. Jan je bil prijeten sogovornik, tudi vsi ostali, me pa moti, da je eden od sodelujočih na veliko prežvekoval med govorjenjem. Kako lahko prideš v oddajo kot gost in med govorjenjem žvečiš žvečilni gumi?!! Bonton????

Jan Plestenjak je imel soliden lokal, v njem si se kot gost prijetno počutil. Zaposleni vljudni, razumeš, da ne prikrivajo in skrivajo njihovega početja v “zgornji” sobi.

Žal mi je za vsakega ki izgubi delo pri takem solidnem delodajalcu.

Lokalu je že pred korono šlo bolj slabo, redno so zamujali z najemnino. Guess what bo zdej tam? McDo.

Kaj je bilo v zgornji sobi? Gejevska zabava? Ali pa

Zelo prijeten lokal, žal… upam, da bo lokal v BTCju obdržal.

Nojaja, 08.10.2021 ob 17:03

Lokalu je že pred korono šlo bolj slabo, redno so zamujali z najemnino. Guess what bo zdej tam? McDo.

Ma ko bi vsaj bil kakšen 7Burger, ali pa  FiveGuys Burger ali pa In-N-Out burger . Pa saj ne more bit na vsakih 300m v Ljubljani McDonalds, glede na to, da je že na Čopovi.

Nojaja je odgovoril pravilno ?

ne more bit na vsakih 300m McDonalds, 08.10.2021 ob 22:12

Ma ko bi vsaj bil kakšen 7Burger, ali pa  FiveGuys Burger ali pa In-N-Out burger . Pa saj ne more bit na vsakih 300m v Ljubljani McDonalds, glede na to, da je že na Čopovi.

AJa, ker burgerjev pa RES ni na vsakih 300m v ljubljani?

Vidiš Popay si se obiral, sedaj pa… kje se bova našla?Brez sobe 102? Pozdrav, če bereš, lepo je bilo v starih časih na starem monu, ta je popolnoma zanič.

Niso vsi lokali na nivoju Jana Plestenjaka.

Delodajalci ne plačujejo delavce, jim morajo delati še vse druge usluge.

Ta lokal je bil poznan vsej Sloveniji. Z vseh koncev, ne samo s Primorske, smo radi zahajali tja.

Zaradi prijetnega vzdušja, zaradi dobre postrežbe, zaradi udobja in kvalitete.

Propadel je – na super lokaciji. !!!       Si lahko mislite, kako je sele ostalim gostincem.  Pripadli, zakreditirani,  ogromno se jih je znaslo brez sluzbe..depresija, samomori….   Zdaj naj jih pa se inspektorji morijo s raznimi pct ji…      Gostinstvo je najvecja zrtev. te pandemije.

Saj ni edini, ki je zaprl. On sicer še ima kak drug prislužek, tisti, ki so pa bili zgolj gostinci ali imeli majhne trgovince, butikce, frizerske salone.. no saj frizerka res še lahko po domovih striže redne stranke, in ji dam čisto prav, saj jih je vlada zajebala s temi ukrepi.. pa naj imajo udar na črnem trgu hehehe, če so poštenega onemogočili..

Jan je dober glasbenik, srčen in dober po duši, morda se čez čas pokaže nova priložnost za odprtje, morda je to le začasno. Mnogo gostincev zdaj zapira lokale zaradi vseh pogojev. Upam, da se kmalu časi obrnejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close