Plestenjak zaprl Sobo 102
Meni pa ni vseeno, ker gledam na vse s stališča brezposelnih. Spet štirje, pet ljudi, ki so bili redno zaposleni bodo brez službe.
Saj ni samo to, da dobiš štiristo evrov brezposelnosti, bolj je ključno to, da si brezposeln, da si brez dostojanstva, da te vsi, ki so mogoče slabši od tebe, a so zaposleni, gledajo kot nekoga nebodigatreba.
Jan Plestenjak zaposlitev, 08.10.2021 ob 10:39
Meni pa ni vseeno, ker gledam na vse s stališča brezposelnih. Spet štirje, pet ljudi, ki so bili redno zaposleni bodo brez službe.
Saj ni samo to, da dobiš štiristo evrov brezposelnosti, bolj je ključno to, da si brezposeln, da si brez dostojanstva, da te vsi, ki so mogoče slabši od tebe, a so zaposleni, gledajo kot nekoga nebodigatreba.
v gostinstvu delavcev manjka povsod, tako da po moje že delajo drugje. Pa tudi večina strežnega osebja je že sedaj iz tujine, tako da imaš danes že srečo, da te kdo postreže v domačem jeziku.
a ni bilo tam, 08.10.2021 ob 13:20
A ni bilo tam samo za določene goste. Da ni mogel priti nekdo , ki je šel mimo ? Nisem bila nikoli, slišati je bilo tako. Se motim?
Jaz sem bila tam velikokrat, pa nisem neka fancy pomembna oseba, sem le partyzanka. Ti si se pa bala iti tja, ker je bil Janov lokal. Napaka. 😉
hormončič, 08.10.2021 ob 10:03
Za njega mi je pa res vseeno. Bolj hudo je za sp.je, ki so že prej po plačilu prispevkov živeli na minimumu.
ja, mar ti naj bo za zaposleno osebje, ki je ostalo brez dela iz tega naslova; on že ima rezerve finančne, zagotovo. Če ne pa spet en koncert, pa bo. Melnaholija vedno vžge, seka in napolni račun.
partyzanka, 08.10.2021 ob 13:52
Jaz sem bila tam velikokrat, pa nisem neka fancy pomembna oseba, sem le partyzanka. Ti si se pa bala iti tja, ker je bil Janov lokal. Napaka. 😉
Zakaj bi se bala it.?). Me ni vleklo tja. Par stvari sem slišala tako mimo grede. Ali so resnične, ali ne, ne vem.
Sem ga gledala v oddaji Moje mnenje, so govorili pisci zabavne in narodnozabavne glasbe. Jan je bil prijeten sogovornik, tudi vsi ostali, me pa moti, da je eden od sodelujočih na veliko prežvekoval med govorjenjem. Kako lahko prideš v oddajo kot gost in med govorjenjem žvečiš žvečilni gumi?!! Bonton????
Nojaja, 08.10.2021 ob 17:03
Lokalu je že pred korono šlo bolj slabo, redno so zamujali z najemnino. Guess what bo zdej tam? McDo.
Ma ko bi vsaj bil kakšen 7Burger, ali pa FiveGuys Burger ali pa In-N-Out burger . Pa saj ne more bit na vsakih 300m v Ljubljani McDonalds, glede na to, da je že na Čopovi.
ne more bit na vsakih 300m McDonalds, 08.10.2021 ob 22:12
Ma ko bi vsaj bil kakšen 7Burger, ali pa FiveGuys Burger ali pa In-N-Out burger . Pa saj ne more bit na vsakih 300m v Ljubljani McDonalds, glede na to, da je že na Čopovi.
AJa, ker burgerjev pa RES ni na vsakih 300m v ljubljani?
Saj ni edini, ki je zaprl. On sicer še ima kak drug prislužek, tisti, ki so pa bili zgolj gostinci ali imeli majhne trgovince, butikce, frizerske salone.. no saj frizerka res še lahko po domovih striže redne stranke, in ji dam čisto prav, saj jih je vlada zajebala s temi ukrepi.. pa naj imajo udar na črnem trgu hehehe, če so poštenega onemogočili..
Forum je zaprt za komentiranje.