Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Plestenjak pri Mariotu

Plestenjak pri Mariotu

Gibčen pa je, kako da ne, gledala sem ga, kako je hodil po Ljubljani. Pa sigurno je bil glavo višji od vseh mimoidočih.

Doma so vsi umetniki, od mame Dore , ki ima prekrasne slike v pastelu, do njegovega polbrata.

Sicer je pa oven, ovni so pa tako polni življenja.

meni je naj naj naj….
Nežen, romantičen, njegove pesmi so prežete s čustvi… Ne vem, kje ste dobili to o naduvanosti… Pa v živo super poje. Meni se zdi, da ste mu malo fouš. Pa kaj, če uživa v svojem avtu, a je to slabo? Saj si ga je sam zasluzil.

he-he, čeprav je Bridget* hotela napisati zaslužil, je kar zadela z zasluzil…

Hm, men Jan ni glih po okusu. Ampak sem gledala Spet doma in se mi niti pod razno ni zdel naduvan, kvečjemu je bil prav simpatičen s pripovedovanjem svojih kiksov. Mrbit ima samo malo preveč nabriljantirane lase, al si jih pa ni opral…

____________________ Fantasy does not deliver.

Omar je bil izredno simpatičen in kot je že ena omenila cukerček. Meni je zelo všeč. Jan je pa pač veliko več sedaj kao in mora pokazati, da trenutno on več velja:))) Jan je drugače meni zelo dober,ker sem bila na njegovem koncertu in tam je deloval izredno preprosto….. Zadnjič pri Mariu pa je res deloval naduto.

Jan,da lepo poje in ima posluh,to je pa šala dneva,ha,ha.Kvečjemu za rap pevca,kar pa je včasih tudi bil.Preveč se frajari,slava mu je preveč udarila v glavo.

Mislim kakšne bedarije…. “ja gibčen pa je, sem ga videla kako hodi”… LOL
Ja valda da hodi…pa to še ne pomeni da je gibčen. Hodit zna vsak človek.
In kaj potem če je visok… vauuuuu zdaj je pa 100 % nekaj posebnega…
Ja to da je pa oven…. super kaj češ… dejmo zdej vsi v horoskope verjet… Grow up Cicy!!

Jaz sem ga imela priložnost poslušati na enem manjšem koncertu (za cca. 40 ljudi) in je naredil ful žurko. Prav nič ni bil nadut. V bistvu je bil zelo preprost. No, res je, da ni hotel podaljšati koncerta, ampak kaj češ. Vtis je pustil zelo dober.

Njegove pesmi mi niso všeč, njegovo petje tudi ne-očitno lahko poje vsak, ki ima denar. Ampak se mi pa ni zdel čisto nič naduvan pri Mariu.
Omar pa je tudi meni cuker, s fenomenalnim glasom.

meni je katastrofalen:
igra se mačota opa ornk deca- pa ni ker mu itak mamica vse uredi
ima eno obrv
porazno poje
ima se za latino loverja pesmi pa so; trikrat me poljubi…….KATASTROFA za vrtec

Hahaha ..eni imajo mamice ,drugi ste jim pa fovš. Ane ane ?
A vi bi se pa dnarju odrekli ..ja ja ?))) malo morgen.
lp

Meni se ni zdel nadut . Je pa hecno , všeč so mi sicer črni in visoki tipi , ampak on pa mi ne gre . Ne vem zakaj :-))

Plestenjak je za moj okus tako tako. Enkrat mi sedejo njegove pesmi drugič spet ne, odvisno od dneva.
Je pa definitivno Omar car, samo bojim se, da bo pel pesmi, ki mu na image ne sedejo. Bomo videli že to nedeljo. Nasmeh ima božanski.
Ops, sem že stopila z oblaka, tudi zame je premlad.

lp

Dejstvo je da Jan ne zna preveč dobro peti.Bolj mu bi ustrezala rap glasba,kjer posluh in ton glasu ni pomemben.V začetku kariere se je ukvarjal z repom,a ga je komercialni pop privabil zaradi večjega zaslužka in s tem je pridobil publiko.Svoje je dodal še šminkerski videz in postava,ter dobra poznanstva ustreznih menedžerjev,vplivnih radijskih in tv voditeljev,pa poslušna romantična besedila…Uspeh zagarantiran.Nisem mu nič nevoščljiv,pač pravilo:znajdi se in njemu je to uspelo in prodira že na srbski trg.Slava mu je udarila v glavo in se tudi tako obnaša.

Ja šarmanten je temu ne gre oporekati.
Muzika pa mi ni všeč!

Če kdo, je bil ” naduvan ” Omar, še nič ni naredil, nič dokazal, nič dosegel pa so nosi kot, da je že 10 let No. 1 na glasbeni sceni. Za toliko medijskega pojavljanja se Jan precej bolj boril in jih veliko dobil “v hrbet” in nenazadnje tudi že kaj naredil pa se bolj normalno obnaša!

Bravo Plus!

Omar je še mlad in se nosi linearno s svojim egom. Ga bo že srečala pamet. Al pa ne…

____________________ Fantasy does not deliver.

Mislim, da se je ta človek karakterno zelo spremenil.
Njegove vrednote so čisto druge kot prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close