Plestenjak pri Mariotu
Vsekakor ni playboj sory…. Mislim da bolj paše v gay world.
Slovenija je pa itak premala, da bi se on šel playboja….
“Morda se ti bo zdelo trapasto, ampak pridejo dnevi, ko ga zapeljem iz garaže, si prižgem cigaro in s kozarcem konjaka v roki občudujem ta avto.”
Pevec JAN PLESTENJAK, v Novi, o erotičnem odnosu s svojim poršem.
Bruh, bruh, bruh…
Ja sej so tudi gayi lahko playboji, hotela sem samo reči, da mi je simpatičen pevec čeprav ne poslušam njegove glasbe še manj pa poznam besedila, razen kakšnega znanega refrena mogoče ampak v primerjavi s kakšnimi pojavami na glasbeni sceni bi ga vtaknila v predalček prebavljivo. Pa ne strinjam se s temi frazami, ki jih mediji tako radi uprabljajo, da je Slovenija premajhna za to, da bi imeli zvezde, pa playboje pa bogataše, pa nevemkajševse. Slovenija je res ena taka micena kmetavzarska državica ampak, hej tudi mi mamo vse našteto pač v našem slovenskem vaškem formatu. Sem čisto zašla stran od Jana, torej on je zame simpatičen pevec, lomilec ženskih in moških src in v primerjavi z veliko večino prebivalstva te države – svetovljan.
Smešno se mi zdi, da se vedno zapletem v debate pri temah, ki me sploh ne ganejo, kot je bila tema o šminkanju ali pa tale o Plestenjaku, nisem niti Plestenjakova oboževalka ampak tole mi smrdi po udrihanju čez ljudi, ki štrlijo iz povprečja in slučajno imam čas za neumnosti. Svetovljan pa se mi zdi zato, ker je zelo razgledan, je veliko potoval in pač njegov celoten odnos do življenja kolikor sem ga lahko razbrala iz njegovih intervjujev je precej svobodomiseln.
Ah dej no… v intervjujih je povedal samo to kako osamljen je, pa da je našel svoj mir v Solinah, kako mu je všeč njegov porš, kateri je njegov najljubši kafič. Aja pa psičko Ajo vsake tolko čas pelje na fotosešn, da se ga ne pozabi čist. Maš res… pravi svetovljan. Ampak Jan ne šrtli iz povprečja, če čisto navaden povprečnež, ki hoče bit playboj… Žal ne pali.
Meni se zdi čisto preprost, prijazen, lepo vzgojen fant. Kako duhovito je povedal tisti štos, ko je dobil svoje prve drsalke! Nikomur od mladih ni za slab vzgled, o Omarju je govoril zelo lepo in ga zelo pohvalil. Če pa je sedel pred svojim novim avtom in se ga veselil…pa kaj! Marsikdo se veseli kakšne stvari tako, priznajmo! Ni treba biti tako nevoščljiv in iskati dlako v jajcu; Jan ni nikomur nič dolžan in nikomur ni še nič slabega naredil.
Pa tudi jaz ne poslušam njegovega petja, ker poslušam drugačno glasbo, vendar ga zato ne bom zaničevala.
Ja, jaz sem pa imela priložnost, ga spoznat v živo in lahko rečem le: kapo dol! Je daleč od tega, da bi bil naduvan ( za razliko od nekaterih drugih “zvezd”, ki sem jih prav tako spoznala v živo). Jan je en redkih kulturnih in kultiviranih pevcev pri nas, ok mogoče njegova glasba ni ne vem kaj ( vsekakor je pa na višjem nivoju od raznih Atomik harmonik in podobnih s…..).
Seveda imate vsi pravico si ustvarit mnenje o nekomu, vendar tega ne morete podajat kot preverjeno dejstvo. Pa še neki: nazadnje sem vidla Jana v soboto, je s svojim nastopom je publiko popolnoma očaral, pa zgledal je prav nesramno dobro… Pa če vam je prav al pa ne he he…
Forum je zaprt za komentiranje.