Plešast sem!
Ves, morda se ti zdi grozno ampak ti povem, da so meni moški, ki svojo plešo znajo nosit in je ne prikrivajo še bolj seksi od tistih fajn poraščenih. V bistvu so mi fantje z veliko las kar smešni, še posebej tisti, ki si jih potem puščajo rast v nekakšne velnčke ali pa mažejo z raznimi mastnimi žavbami prav poženščeni in osladni:)))) bodi vesel da nisi zenska, pri nas so zgodbe plesavosti bolj zalostne! Super bos, kar masinco v roke pa do kraja, glavo gor in samozavestno v svet!!!
Dajte mi moški, ki se brijete, nekaj povedat. Rad bi se pobril na nulo, ampak me je “strah”, ker imam malo težav s prhljajem. Kako je s tem po britju? Bo prhljaj izginil, se bo stanje umirilo? Mislim, ne bi se rad pobril, pa da bo potem prhljaj še bolj opazen (saj ga ni veliko, ampak je pa). Ne vem, kaj bi potem naredil, lol.
Katero peno uporabljate za britje? Je koža po britju razdražena? Delite svoje izkušnje z mano. 😀
Moj mož je imel s prhljajem grozne težave, to je tudi bil glavni vzrok za britje. Brije se z električnim brivnikom, enakim, ki ga ima za brado, na 4-5 dni. Nato namaže z mandljevim oljem (dobi se v vsaki lekarni), le ta “krema” mu je pomagala.
Po prvem in drugem britju se je še malo luščilo, nato pa popolnoma izginilo.
Po prvem in drugem britju se je še malo luščilo, nato pa popolnoma izginilo.
Odlično, na to sem upal. Imate v mislih mašinco za striženje las? Z njo se strižem že precej časa, brez nastavka si velikokrat pobrijem tudi brado, ampak tisto rezilo ne pobrije povsem na gladko, ostanejo milimeter ali dva dolge dlake, enako bi bilo verjetno tudi pri laseh?
Odlično, na to sem upal. Imate v mislih mašinco za striženje las? Z njo se strižem že precej časa, brez nastavka si velikokrat pobrijem tudi brado, ampak tisto rezilo ne pobrije povsem na gladko, ostanejo milimeter ali dva dolge dlake, enako bi bilo verjetno tudi pri laseh?[/quote]
Ja, tako.
Tisti zadnji milimeter pa lahko dotolčeš z brivnikom kadar se ti zazdi.
Forum je zaprt za komentiranje.