Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plenice za odrasle brez zdravstvenih težav

Plenice za odrasle brez zdravstvenih težav

Jaz mislim, da bom mogoče začel nositi plenice za odrasle vsak dan cel dan. Ne ljubi se mi ubadat z wc postanki ker motijo moj miselni proces, zato sem manj produktiven. Delam pa intelektualno zahtevno programersko delo, zato vam povem da je moja odločitev posledica visoke logike in seveda naravne inteligence.

Torej, tisti ki nosite plenice, kaj naredite da se izognete istopajočemu vonju? Nočem, da v službi opazijo, da nosim plenice.

Vprašaj Googlovega programerja. Jejo čokolino ali hrano za astronavte. Tako, da ne bi smelo preveč smrdet.

Odgovor na objavo uporabnika
Smokica549, 15.08.2025 ob 06:43

Vprašaj Googlovega programerja. Jejo čokolino ali hrano za astronavte. Tako, da ne bi smelo preveč smrdet.

Hahahahaha….?????

Odgovor na objavo uporabnika
resno743, 14.08.2025 ob 16:51

Jaz mislim, da bom mogoče začel nositi plenice za odrasle vsak dan cel dan. Ne ljubi se mi ubadat z wc postanki ker motijo moj miselni proces, zato sem manj produktiven. Delam pa intelektualno zahtevno programersko delo, zato vam povem da je moja odločitev posledica visoke logike in seveda naravne inteligence.

Torej, tisti ki nosite plenice, kaj naredite da se izognete istopajočemu vonju? Nočem, da v službi opazijo, da nosim plenice.

Nekateri bi napravili vse, da jim ne bi bilo treba nositi plenic za odrasle, ti bi jih pa nosil, ker se ti ne ljubi na stranišče?

Jz jih mam tud, ampak une k so kot hlačke, čez pa kake oprijete ženske pajkice s kratkimi hlačnicami, noben nou vedu da jih maš na seb.

Ne vem zakaj še visokointelektualni zase niste pogruntali pisarn v sekretu. Z luknjo v stolu in avtomatskim izplakovalnikom riti?

Vpraš trumpa 🙂

Prasec si, ni kaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close