Najdi forum

please pomagajte

please vi računalniški vsevedi:

MOj kurčev PC (pardon izrazu) ga je začel srati. In sicer: Če se priklopim na internet, mi fuuul dolg kaže neki “RUNTIME ERROR” To sporočilo sproti ugašam.

Odprem lahko le net, in to samo enkrat. Nato ponovno zaženi računalnik, drugače ne dela
Ne morem odpreti ne email, ne dokumente, ne icq, ves čas mi javlja sledeče: (naprimer če želim odpreti email – v mojem primeru Inrediblemail)

C:/Program Files/Incredimail/bin/IncrediMail.exe
Ena od naprav, priključenih na sistem, ne deluje
Datoteka OLE32.DLL je povezana z manjkajočim izvozom KERNELL32.DLL:Process32First
POskusila sem že z UPDATOM winsowsov na netu, poskusila z disketo od Windowsov, pa nič. Bojim se, da je to nekakšen virus!

Aja, ne morem odpreti POMOČ, ma skratka pop….bom. V pošto hodim preko http://www.siol.net

Please pomagajte! HVala za vsak odgovor!

LP Nataša

Oki Natasa, pojdimo lepo po vrsti.
Najprej o virusih in podobni nesnagi, sklepam, da na svojem k(piiiiip)m računalu nimaš protivirusne zaščite, kar je dandanes zelo nespametno. Preden karkoli popravljaš si priskrbi antivirusni program in kakšen anti spyware program, ker nima smisla nekaj popravljati, če mašinca vsebuje viruse.

Potem pa čeprav smo vsevedi, vseeno ne vemo, kakšne vindowse uporabljaš in kakšen run time error ti javi. Run time error je vsaka napaka, ki se zgodi med delovanjem nekega programa, teh pa je na stotisoče, tako da ne bi škodlo, če nam bolj natančno napišeš kaj še javi poleg runtime errorja.

OK?

Poišči si nekoga, ki ti bo znova čez pognal Windows setup (ja, tistega s CD – upam, da imaš kaj novejšega od Win95) in bo vse OK. Po tistem pa seveda kompletni Windows Update.

za preverjanje virusov pojdi na http://www.vecer.com na desni strani pa imaš link do online čiščenja virusov…preverjeno deluje…če imaš dialup bo zadeva morad trajala kakšno urico

hvala, stokrat, je pomagalo, imela en virus.,…….

lp

Na nou mors nalozit windowse ker ti je virus pojedu dolocene datoteke k jih net rab. in jedu ti bo se naprej dokler ne bo konc z racunalnikom.

Lep pozdrav!

Žiga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close