Najdi forum

PLEASE HELP ME "!!!!

Lep pozdrav vsem na tem forumu!

Imam en velik problem: Imam original igro NBA LIVE 2003 in jo hočem presneti na en prazen CD, pa mi ne uspe. Snemam v Nero burning rom in dam na cd-copy.
Potem nekaj melje in ko konča in hočem pogledat če se je posnelo, mi cd-ja sploh ne zazna (CD-RW) in mi kaže še vedno tisto, kar je že od prej gor. Ali je mogoče da se na CD-RW ne da posnet? Slišala sem, da bi morala v Nerotu, potem ko dam cd-copy, odstraniti eno kljukco (naj ne zaključi CD-ja), vendar ne morem, ker ni te možnosti in je napisano s sivo, tako da ni mogoče spreminjati. Ali sploh lahko presnamem ta originalni CD al ne? Prosim za pomoč.

Hvala, LP!

Če daš na CD-copy potem ti ne more ostati “od prej gor”. Poskusi najprej z “erase CD-RW” in nato ponovi vajo.

Pa mi ostane, sigurno. Kao da CD-ja sploh ne zazna. Kaj misliš, glede na to, da je original CD, ali se sploh da presnet? Ali ima kakšen pomen ali cd zaključi ali ne?

Umm, zakaj pa bi na CD-RW snemala? Prazen cd stane ja max 200 SIT. In vsak cd se da presnet (oz, pri enem (od cca 200) mi ni uspelo v 5 poskusih), NBA pa ziher.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close