Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plaže v Crikvenici…plis napišite kaj

Plaže v Crikvenici…plis napišite kaj

V avgustu gremo v Crikvenico,gremo prvič,ne poznamo nič.Najbolj me zanima če se da kje najt kakšno plažo,kjer ni gneče in se lahko kopaš z psom:Hvala za informacije.

Pozdravljena!

Mi gremo letos že tretje leto zaporedoma v Crikvenico.Plaža v bistvu ni v tistem pomenu plaža kot drugje,ker so večinoma privezi za čolne.Je sicer naknadno nekaj betonirana,a nič posebnega,nobene sence ….

Mi gremo predvsem zato,ker smo po naključju dobili zasebni apartma ob gozdu in je idealno za otroke,veliko prostora in odmaknjeno od glavne ceste.

Pa ker smo pet-članska familija in je bolj komot.

Nam je všeč,če si skromen …

lp Maja

Mi smo bili enkrat tam in me je motila gneča gneča na plaži in še to, da je bilo vse v hribu. Tako da smo cel dopust pešačili po najhujšem soncu gore dole:))

Plaža je v bistvu brez veze – zbetonirana ali pa z grobim peskom – nič takšnega kot vidiš v južni dalmaciji. Imajo pa en del plačže zagrajen, ki je malo boljše urejena (je vstopnina) in imajo igrala za otroke, pa dosti sence. Tako, da če imaš otroke boš mogla po mojem kar tja hodit.

Mi smo bili v Kačjaku pred štirimi leti in smo tudi samo Crikvenico obdelali po dolgem in počez. Čisto ob mestu plaža za otroke zanič, malo naparej za svetilnikom ali pomolom pa malo bolje.

Je pa v crikvenici bil-vsaj takrat- velik problem med vikendi z enodnevnimi kopalci, ki pridejo z avtobusi iz notranjosti. Baje so iz notranjih mest organizairali poceni enodnevne kopalne izlete. V enem dnevu je prišla celo invazija 45 avtobusov. Zasedli in prekrili so celo plažo, v tistem koščku parka se je peklo, jedlo, pilo. Na plaži je bil ležeči zraven ležečega, hodili dobesedno en po drugem…..Za sabo so puščali opustošenje in smeti. Komunalci so cele neoči posspravljali svinjak, ki je ostal za njimi. Domačini so bili tisto poletje zgroženi, kaj se je med vikendi dogajalo. Zaslužili pa niso ravno veliko na njihov račun, ker so ti imeli vse sabo.

Mi smo bili do sedaj 3 leta zaporedoma v Crikvenici in je res gužva na plaži,samo mi smo bili z majhnimi otroci,tako da smo bili dovolj zgodaj na plaži in smo dobili še fajn prostor,tako da smo se lahko tudi razkomotili in smo res uživali.Apartma smo pa mi imeli čisto ob morju.Imaš pa zvečer veliko možnosti za sprehajat.Kraj in plaža sta primerna za majhne otroke.Smo pa mi bili čisto na koncu Crikvenice proti Selcam.

rebeka 80,
mi bomo čisto na koncu Crikvenice, proti Selcam. Na netu so slike od vseh plaž, samo tam ne. Prosim, povej kaj več o plaži!
Menda je tam neko otroško igriče, ob vodi ali kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close