plaza v Novalji
Letos smo rezervirali apartma v Novalji, pa me zanima, kje v Novalji je kaksna plaza, primerna za otroke.Stara sta osem let in tri in pol leta.
Lani smo letovali v Gajcu, kjer je plaza super, vendar smo bili letos prepozni in so apartm. ze zasedeni.Ne bi se radi kam vozili, tako da plaze, kamor je treba iti z avtom odpadejo ( Zrce, Gajac itd..).Kje ste se v Novalji kopali ?
Lep pozdrav
Mojca
V Stari Novalji je koliko toliko solidna plaža, a za otroke neprimerna, ker je dostop do morja po skalah oziroma s pomola. Na samem začetku Stare Novalje (na ovinku) pa je plaža (zasebni lastnik), z mivko, imajo ležalnike, senčnike, tudi večji lokal s hrano, urejene sanitarije, skratka za otroke super, saj je mivka povsod, na začetku tudi v morju.
Draga Mojca, oprosti, nisem prej videla tvojega posta, pa se na morju sem bila vmes.
Kot vidis , sem sprasevala za plaze v Novalji, vendar pa smo na mojo sreco apartma v Novalji odpovedali, saj mi ni vsec guzva, ki se tam dogaja.Sem pa klicala v Navalija Kompas v Novaljo in dobila apartma v Gajcu, cisto na plazi.Mi gremo tja letos ze tretje letoin nam je tam zelo vsec.Krasna plaza, ceprav je sploh na zacetku guzva, tako, da se raje odpravimo malo dalje proti koncu plaze, kjer je malo manj ljudi, ker se vsakemu ne da z vozickom dalec.meni je tam pac vsec, pa se letos smo dobili apartma cisto na plazi, kar ne pomeni, da ti hodijo po glavi, ampak je malo zamaknjen, po drugi strani pa cisto blizu, da ne rabis predalec vlecti vseh stvari.V naselju se zvecer dogaja ziva glasba skoraj v vsakem kaficu, ceprav mene poleg mojih otrok razen kaksne tamburice to ne mika.Sem raje na terasi z mozekom ob kozarcu dobrega vina, pa se otroci me slisijo.Drugace pa tam ni za videt skoraj nic, za to se morate odpeljati v Novaljo, ali mogoce v mesto Pag, ki pa je malo bolj oddaljeno ( 23 km).Tam pa imajo toliko vsega, d ane ves, kaj bi pocel in kje bi si kaj ogledoval.Meni in moji druzini je Pag osebno zelo vsec, zato se tja ze tri leta vracamo.Seveda pa je vse stvar okusa.Kdaj pa boste vi na Pagu ?
Ce te se kaj zanima, pa kar vprasaj
Lp Mojca
draga mojca*, ta agencijo najdes na strani
http://www.navalija-kompas.hr/info.php
in tam bos nasla tudi tel. stevilko…
Lp Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.