Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plaža v bližini marine Portorož?

Plaža v bližini marine Portorož?

Pozdravljene!

Vem, da je kar veliko poznavalk Slovenske obale tu gori.

Mi lahko prosim katera pove kakšna je plaža v bližini avtokampa zraven Portorožške marine?
Je kaj sence in ali je urejeno?

Kaj pa konkretno Penzion Forma viva?
Je kdo že dopustoval tam?

Za vsako informacijo že vnaprej najlepša hvala.

Lep dan

Plaža pri kampu v Luciji….je naprej od kampa in je divja plaža…vsaj do sedaj ni bila nič urejena, le ena peš potka, ni bilo niti pokošene trave, niti nobenega dostopa do vode, nobenih toalet ali kaj podobnega. tako, da to v bistvu sploh ni plaža. Če so pa letos kaj uredili pa ne vem!

jaz sem z Obale in ti povem, da ni veliko sence. V Kopru je bolj malo sence, še največ sence je v Fiesi, se mi zdi. Samo sanitarije so zanič, wc na “štrbunk”. Jaz hodim v Strunjan, Mesečev zaliv, kjer je morje najbolj čisto, je pa to divja plaža in grem lepo dol po potki mimo Strunjanskega križa. Sicer ni sence in praktično moraš ležat na kamnih oz. na skalah, a se da in običajno se grem kopat zvečer, po 17.uri, ko sonce ni premočno.

V bližini avtokampa Lucija je plaža zanič, morje umazano. No, vsaj deset let nazaj je bilo tako. Zdaj ne hodim več tja, tako da ne vem, če so kaj uredili ali ne.

Tam je tako kot so napisali. Niente.

Kakšna je plaža v bližini avtokampa zraven portoroške marine?
Ma, mi je že vprašanje hecno, ne morem pomagat.Kdo pa naj bi uredil to “plažo v bližini avtokampa zraven portoroške marine”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close