Najdi forum

playstation one

Kupili smo playstation one in zraven še scart razdelilec za video in TV. žal se ni nič dogajajlo, zato smo vse skupaj nesli na servis, kjer so nam povedali, da je uničen scart priključek na Tv-ju. Denarja za novega nimamo.
Očetu so povedali v službi, da se da playstation uporabljati tudi na računalniškemu monitorju s posebnim kablom.
Zanima me če to res drži, saj smo sedaj že dobili tak monitor.
Hvala
pa tudi druge ideje so dobrodošle

A zraven PS1 nisi dobil še enega kabla, mislim da je 3 barven: rumen,rdeč,bel…Ponavadi imajo televizije možnost priklopa tudi preko tega priključka. Če te še kaj zanima vprašaj…Jaka

Smo ga dobili, samo bi radi uporabljali tudi videorekorder. Smo pa poskusili tudi samo s tem priključkom in ne dela, ker se niti nobena slika ne pokaže. Deluje le v primeru, če je PS priklopljena preko videorekorderja a le za čas, ko je prižgan videorekorder, potem pa se vse skupaj izklopi. Ni nobene možnosti, da bi ta čas podaljšali, ker videorekorder nima te možnosti. Dalj časa gori le takrat, če gledamo kakšno kaseto.
Očitno nam ostane le možnost, da kupimo nov TV. Razen če obstaja še kakšna možnost.

lp

Po mojem se da dobit v trgovini priključek za skart + tisti 3 kabli (vse na enem), ker jaz imam podoben sistem doma.Imaš TV na dva skarta ali na enega? Čau čau Jaka

Mam Tv na en scart pa še tist je pokvarjen. Upam, da se da to popravit. Na servisu pa so rekl, da je možno da je TV prestara, ker tudi sliko postrani vleče, kadar gledamo kakšen video.
Če bi pa PS uporabljal prek antene bi moral pa vsakič TV premikat.

Ah bo že…

Hvala vseeno in lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close