Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PLAVANJE LJUBLJANA

PLAVANJE LJUBLJANA

Kje v Ljubljani se lahko plava,kot upokojenka in da ni predrago. Jesen, zima, pomlad. Kako je v tivoliju ali sploh lahko starejši plavajo ali je bolj rekreativno za tekmovalce in mlade? Atlantis vem, ampak je kar drag za vsaj enkrat na teden plavanja.

Hvala za odgovore.

poišči vse bazene v LJ, poglej cenike, predvsem letne karte, če ti kaj ni jasno so objavljene telefonske št., pokličeš in vprašaš. Sej ni težko, ane?

Odgovor na objavo uporabnika
Millena, 11.09.2025 ob 13:34

Kje v Ljubljani se lahko plava,kot upokojenka in da ni predrago. Jesen, zima, pomlad. Kako je v tivoliju ali sploh lahko starejši plavajo ali je bolj rekreativno za tekmovalce in mlade? Atlantis vem, ampak je kar drag za vsaj enkrat na teden plavanja.

Hvala za odgovore.

bi plavala a v Atlantisu se nekaj prav naplavati ne moreš :(. Tivoli je za ekstremiste, ki skačejo v vodo. Tudi jaz bi en velik bazen kjer greš lahko not/ven po stopnicah in ne lestvi.

Tud jaz, 11.09.2025 ob 13:53

bi plavala a v Atlantisu se nekaj prav naplavati ne moreš :(. Tivoli je za ekstremiste, ki skačejo v vodo. Tudi jaz bi en velik bazen kjer greš lahko not/ven po stopnicah in ne lestvi.

Pozanimaj se v novi Iliriji. Za paket 11 kart smo dali 60€, nekaj takega.

Ena702, 11.09.2025 ob 14:16

Pozanimaj se v novi Iliriji. Za paket 11 kart smo dali 60€, nekaj takega.

pa niso to samo tahudi športniki tam? Se da normalno priti/iti ven po stopnicah? Hvala za info, lp.

Tud jaz, 11.09.2025 ob 14:50

pa niso to samo tahudi športniki tam? Se da normalno priti/iti ven po stopnicah? Hvala za info, lp.

Vprašam. Sem se pa spomnila, kar vam najbrž ne bo ok, da je za rekreativce zvečer od 20-22.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close