Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style planet lepote

planet lepote

Živjo!

A mi lahko katera pomaga … na forum Planet lepote se ne morem prijaviti, zato bi nekoga prosila, da mi napiše E-mail naslov od urednice Tanje.
Thnx

Najprej se moraš registrirat, šele potem se lahko prijaviš.

ja, ja, samo jaz se iz objektivnih razlogov ne morem prijaviti!

Kakšni pa so ti objektivni razlogi?

potem pa tam verjetno nimaš kaj iskat.

Prav lepa hvala za pomoč, ste res zelo prijazne.
Objektivni razlogi: tisti, ki delamo z jaws programom ne moremo vpisati varnostne kode ob registraciji.
Lep dan vsem!

Ne rabiš biti užaljena, ampak moraš razumet, da kar tako javno pa ne moremo kar tako, brez vednosti urednice Pl, komu posredovat njenega mejla.

Ne rabim več, sem se drugače znašla.
Hvala vsem in lep prijazen dan želim!

ful ste bedne! Tanja ni nobena pomembna osebnost,da bi njen mail moral biti vojaska skrivnost.
Mogoce se pa bojite vala mailov tistih,ki so nad njeno aroganco in nespostljivim odnosom preseneceni?

malo preglejte strani,ko se pogovarjajo o vsem in vseh,potem pa boste videli kaksne slavospeve si pusti peti tale vasa Tanja.Joj tanja kako si lepa,joj tanja ti si miss sveta,joj tanja ko bi bila jaz kot ti.bla bla.Jaz nikoli ne bi hotla biti taka kot ona :/

Prav veliko pojma nima, naklada pa ful!

ja,se strinjam z obema.Eno in isto vergla.Od njenih nasvetov sem dobila prave mozolje,ki jih nisem nikoli prej imela.

Da se ne bodo IP-ji slucajno preverjali…
Jaz imam zaradi njenih nasvetov tisočkrat lepso kozo,prav tako vsi ki jih poznam.Ima veliko vec pojma kot marsikateri dermatolog(ja,alkohol je full zdrav, itak)

Pa tisti njen Alverde, ja! Meni je zapacal kožo, da sem si jo en mesec zdravila.
Zame je nestrokovna. Sprobava brez repa in glave vse živo, vse je “oh in sploh”, ali patotalno zanič, velikodušno daje nasvete, ne da bi vedela, kakšno kožo ima katera.
Če je tebi Angie koristilo, toliko bolje zate. Za moj IP naj te pa ne skrbi, stojim za njim.

Angie_ me prav nic ne briga,ce preverja IP-je.Kar naj,bodo odkrili kaj zanimivega 😉

Ja, zadnjič sem prebrala, da so se zgražale, ker je ena punca napisala pramena in ne pramene. Mislim to je pa že čist mim.

emmm..to o premenih sem tudi jaz brala pa je res blo malo mimo:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close