Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pladenj za torto

Pladenj za torto

Rabila bi velik pladenj za torto. Ker pa je to prakticno enkratna priloznost, ga ne bi kupovala, ker sicer ne rabim takega pladnja. Imate kake ideje kako naj ga naredim, ali se ga da kje sposodit itd.??

Ja, morda bi ti ga posodili v kakšni slaščičarni, čeprav dvomim. Jaz sem enkrat tudi rabila precej velik pladenj, pa sem si pomagala kar tako, da sem tanjšo vezano ploščo oblekla v alu-folijo.

Mislim, da bi ti ga posodili v bližnji gostilni.
Pa lepo praznovanje!

Tako kot ti je svetovala Natka. Pladenj obleči v alu folijo, za dodatek pa lahko podložiš še okrasni tortni papir, ki se ga dobi skoraj v vsaki trgovini.

Mi smo uporabili ploščo iz stiroporja, debelina 1 cm.

Tudi trša lepenka v alu foliji se obnese.

Poskusila sem že razne variante z alu folijo in so v redu. Za svečano priložnost pa sem si enkrat dala narediti steklen pladenj (za torto velikanko v obliki srca; model so mi naredili). Pladenj je bil nekoliko večji od torte; bil je tako velik, da ga tudi v gostinski hladilnik nismo mogli spraviti. In ker je to bilo nekega vročega julijskega dne, je bilo prav nerodno. Torto smo potem predevali v gostilni na pokrov zmrzovalnika in jo seveda malo pomečkali. Torej pazi, da pladenj ne bo prevelik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close