Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Placilo v “naravi”

Placilo v “naravi”

Nimam denarja. Komaj prezivim mesec.
Ce grem v gostilno in namesto s denarjem “placam” s mojo “storitvijo” (fafanje,fuk,itd)..je to zakonito?

Lahko. Sem ze tako naredila. Ampak…naj ti gostinec napise potrdilo,da je vse placano in da jim nisi nic dolzna.

mislim, da bodo raje oni plačali tebi, samo da greš in se jim ne ponujaš.

Spomnila si me na eno krajanko tu, okrog 55-60 let ima. In kampira pred bufetom. Najbolj okrog malic, oz toplim malic in fehta moske, seveda tiste ki se ji pustijo. Potem jih obdeluje na parkiriscu. Vsakemu rece da nima denarja. A pomoje na dan za par ur obdelovanja v avtu dobi 500-600eur. Meni je nadlezna, nagnusna, grda kot polnoc, a ocitno moskim ustreza.

Opazim moskega ki tedensko pelje zeno k frizerju tam blizu in jo z veseljem caka v avtu, una ga pa obdeluje eno uro. Zeni se ne sanja zakaj jo vsak teden vozi k frizerju.

Tudi ob bufetu ima na kraju stolico, kjer moski sedi in pije pivo/vino in ona opravlja svoje.

Grda in razuzdana, oblecena kot ena droca, ma biznis ji laufa.

Ljudje so se navadili da je tam.

Ko konca pa gre reva v bufet na toplo malico/kosilo in najraje vidi da ne bi placala, ko nima denarja.?

Moski pridni ko bubice, po njenem globinskem ciscenju.?

Jaz imam v eni od Ljubljanskh picerij pravi abonma 🙂
2 krat na mesec zastonj kosilo ali vecerjo v zameno za 5 minut v omari za metle.
In ,verjamite,da nisem edina. Takih nas je yelo veliko.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 30.08.2021 ob 10:17

Spomnila si me na eno krajanko tu, okrog 55-60 let ima. In kampira pred bufetom. Najbolj okrog malic, oz toplim malic in fehta moske, seveda tiste ki se ji pustijo. Potem jih obdeluje na parkiriscu. Vsakemu rece da nima denarja. A pomoje na dan za par ur obdelovanja v avtu dobi 500-600eur. Meni je nadlezna, nagnusna, grda kot polnoc, a ocitno moskim ustreza.

Opazim moskega ki tedensko pelje zeno k frizerju tam blizu in jo z veseljem caka v avtu, una ga pa obdeluje eno uro. Zeni se ne sanja zakaj jo vsak teden vozi k frizerju.

Tudi ob bufetu ima na kraju stolico, kjer moski sedi in pije pivo/vino in ona opravlja svoje.

Grda in razuzdana, oblecena kot ena droca, ma biznis ji laufa.

Ljudje so se navadili da je tam.

Ko konca pa gre reva v bufet na toplo malico/kosilo in najraje vidi da ne bi placala, ko nima denarja.?

Moski pridni ko bubice, po njenem globinskem ciscenju.?

Kje je to? NAPISi da grem “pogledat”!

* toplih

Karel941, 30.08.2021 ob 10:20

Kje je to? NAPISi da grem “pogledat”!

Kaj?

Ni sans, ze tako sem prevec izdala…

Pa ne podpiram ji tak biznis…

Zene mislijo kako blagodejno deluje kozarec vina/ piva al salce kave… ko ti pridejo domov mirni ko bubice, po globinskem sesanju. Prej pa sitno kot sam vrag.

Kaj bi sele bilo da se prikaze kaka lepotica tam, bi ji biznis padel v vodo.

Tukaj je tako…tudi italijani pocnejo. Ce zensko vidijo na parkiriscu ali pred poslovnim prostorom jo kar vprasajo za uslugo. Vem ko sem poleti sla v avto okrog 21h, pozimi 18.30, se kar pripelje blizu in vprasa ali bi mu naredila to in to. Pa magari vsak vecer eni in isti fehtarili. Tukaj je tega dosti. Sem si mislila ” pismo kje mene vsakic najdes, saj je striptiz bar odprt 100m blizu…pa nisem jaz od tam” Pa se 100eur ti denar pokaze in usmiljeno prosi. Jao, saj se mi smilijo, ma…

Ti pa imaš dobro domišljijo :-).

Jaz to pocnem ze leta.

Desperadodajka, 30.08.2021 ob 09:51

Nimam denarja. Komaj prezivim mesec.
Ce grem v gostilno in namesto s denarjem “placam” s mojo “storitvijo” (fafanje,fuk,itd)..je to zakonito?

Ma kako si brez denarja, če pa niti hiše ne zavaruješ, ker je nepotrebno, saj si tako sposobna, da si mimogrede postaviš novo?

ti kar, 30.08.2021 ob 10:53

Ma kako si brez denarja, če pa niti hiše ne zavaruješ, ker je nepotrebno, saj si tako sposobna, da si mimogrede postaviš novo?

Stvari se lahko spremenijo cez noc. Sedaj je tako.

Za tiste ,ki imajo ze take izkusnje….a to deluje tudi v trgovinah?

Desperadodajka, 30.08.2021 ob 10:56

Stvari se lahko spremenijo cez noc. Sedaj je tako.

Za tiste ,ki imajo ze take izkusnje….a to deluje tudi v trgovinah?

In ti si SEDAJ pisala o zavarovalnicah, da so nepotrebne in SEDAJ si ti tako sposobna, da zavarovanj ne potrebuješ.

me resno zanima kako je seat za denar če je kaka da mui uresniči željo naj mi piše na milangabro@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close