Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PLAČILO storitev 700 EUR prek POŠTE ALI BANKE?

PLAČILO storitev 700 EUR prek POŠTE ALI BANKE?

Kje je manjša provizija? Gre pa za isto banko.

Preko svoje spletne banke. Bencinski servis ima drugače nižjo kot pošta, banke, odvisno od banke.

Za tak znesek pa mislim da je enotna tarifa 5 in se nekaj. Preko svoje spletne banke pa nekaj centov ali nič.

Odgovor na objavo uporabnika
Smeha smeha, 21.12.2021 ob 14:18

Preko svoje spletne banke. Bencinski servis ima drugače nižjo kot pošta, banke, odvisno od banke.

Za tak znesek pa mislim da je enotna tarifa 5 in se nekaj. Preko svoje spletne banke pa nekaj centov ali nič.

nekak se mi dozdeva, da nima spletne banke, če to sprašuje.

pa nekak se mi dozdeva, da nima položnice s QR kodo, da bi lahko na bencinskih servisih ali po trafikah plačeval

na pošti plačaš 5,36 EUR + 0,3% od zneska, torej še dodatno 2 evra poleg

koliko na banki, odvisno od banke, menda ima delavska hranilnica max 4 EUR

Vprašaj svojo banko

čekdisout, 21.12.2021 ob 14:26

nekak se mi dozdeva, da nima spletne banke, če to sprašuje.

pa nekak se mi dozdeva, da nima položnice s QR kodo, da bi lahko na bencinskih servisih ali po trafikah plačeval

na pošti plačaš 5,36 EUR + 0,3% od zneska, torej še dodatno 2 evra poleg

koliko na banki, odvisno od banke, menda ima delavska hranilnica max 4 EUR

Na BC servis ne rabiš nič. Zgolj številke, kam nakazuješ, pa sredstvo, ki ga vneseš. Je pa ceneje kot poštna provizija.  Delavska hranilnica je imela ugodno provizijo. Ne vem pa, kako je sedaj

na banki, sicer tudi na pošti, kjer pa moraš iz kartice dvignit denar – visoka provizija. Drugje ni mogoče, ker je omejitev plačila 500 eur.

jaz povem, 22.12.2021 ob 09:13

na banki, sicer tudi na pošti, kjer pa moraš iz kartice dvignit denar – visoka provizija. Drugje ni mogoče, ker je omejitev plačila 500 eur.

ta omejitev velja samo za poslovanje med pravnimi osebami. fizične osebe še vedno lahko plačujejo z gotovino. se pravi, prideš na pošto s 700 evri in plačaš.

omejitev pri plačevanju za fizične osebe je 5.000 EUR

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close