Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plačilo položnice-PCT

Plačilo položnice-PCT

Ali kdo ve, kje oz. kako bi se dalo placati položnico, če nimaš PCT?

Položnico sem sama napisala na roko, tako da trgovinski način ne pride v postev, ker imajo na kodo. Prek klika pa tudi ne morem, ker je znesek tako visok, da bi presegel moj mesečni limit plačil.

Hvala za kako izvirno idejo.

Ali pred pošto/banko najdeš nekoga, da gre plačat namesto tebe, ali na vprašanje: imate pCT, odgovoriš Ja.

Mislim da na pošti ne gledajo, samo vprašajo.

Greš v manjši kraj na pošto, ali celo banko, opazuj kako pregledujejo PCT. Če je treba samo nekaj pokazat, si pač od nekoga sposodiš in skopiraš na svoj telefon.

Moj brat ni PCT, sploh ni iznajdljiv, ne zna iskati bližnjic, pa kljub temu nima nobenih problemov. Se znajde, kar smo vsi presenečeni.

Večina ljudi je normalnih in ne želi ljudi  je bati  v glavo.

Ti sam pejt. Gnarja se ne branjo!

Na Pošti.

Uslužbenci NE preverjajo, samo vprašajo – takšna imajo navodila.

plačaš preko neta

Lahko plačaš brez pctja, ker bi imelo pravne posledice, če ne plačaš.

v Trafiki.

mesečni limit plačil???? si ziher???

začasno si povišaj limit in plačaj prek klika. kak ti sploh pride na pamet visoke zneske plačevat še preko položnic, če imaš klik? omejitve so načeloma na kreditnih karticah, ne na sepa plačilih. sem ziher, da lahko ves svoj denar nakažeš komu drugemu brez bančnih omejitev.

easy peasy

Odgovor na objavo uporabnika
čekdisout, 08.10.2021 ob 08:43

mesečni limit plačil???? si ziher???

začasno si povišaj limit in plačaj prek klika. kak ti sploh pride na pamet visoke zneske plačevat še preko položnic, če imaš klik? omejitve so načeloma na kreditnih karticah, ne na sepa plačilih. sem ziher, da lahko ves svoj denar nakažeš komu drugemu brez bančnih omejitev.

easy peasy

Za plačila prek el.banka načeloma ni omejitev.

Ponarejanje uradnih dokumentov – do 3 leta zapora.     Ne pocnite tega !  Povsod pa imajo tudi kamere.

Sem zrihtala. Mi je pomagal en prijazen gospod.

Ne drži, da ni omejitev pri plačilih prek spletne banke, jaz imam limit 1000€, sam si ga celo lani povečala!

Odgovor na objavo uporabnika
Baldahinova, 08.10.2021 ob 10:11

Ne drži, da ni omejitev pri plačilih prek spletne banke, jaz imam limit 1000€, sam si ga celo lani povečala!

ja, ampak to si si ti sama določila, tega ti ne diktira banka. in lahko si določiš tako visok limit, kot ga hočeš ime.

jaz sem ziher, da tale tu nima limita na sepa plačila. ker je idiotizem desetletja, da imaš klik/mobilno banko, pa hodiš položnice na pošto plačevat. tega še svet ni videl, no

se mi zdi, da samo en provocira.

pejt na pošto pa reč ja, če te kej vprašajo. noben problem. jz tud nimam ptc, pa sem nrdila kot prej omenjeno, pa ni bil noben problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close