Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev plačilo nadur

plačilo nadur

Spoštovani!
Delam v javnem zavodu s področja zdravstva na delovnem mestu, kjer je organizirano izmensko delo (07.00-19.00 in od 19.00-07.00). Zanima me, po kakšni urni postavki dobim plačane nadure, ki jih opravim v nočnem času, npr. redno delam od 07.00-19.00 in po tem še nadure od 19.00-07.00? Vem da mi po 95. členu KP za zdr. in nego pripada 50% dodatek za nadurno delo od mojega osnovnega količnika, vendar me zanima ali poleg teh 50% dobim še dodatek za nočno, izmensko delo ali nedeljsko delo?
Hvala in lep pozdrav.

Reševalna kaj? 🙂

Nadurno delo med tednom od 7 – 22 ozr 23. ti pripada 50% se pravi 150% dodatek od osnove…

Delo ponoči med tednom od 23-7 180%

Delo v nedeljo čez dan 250%, nočne nedeljske ter praznične ure 280%.

(sedaj točno ne vem, ali je zjutraj večji dodatek do 6 ozr 7)

nevem pa kako bo sedaj to urejeno z novim plačnimi razredi…

Z novim sistemom je drugače kar se tiče teh dodatkov za delo v manj ugodnem delovnem času le višina % (nadure prej 50, sedaj 30%). Kot lahko razberem, ni izmenskega dodatka, vse ostale pa seštevam z nadurami.

Lp.

damy:

si reševalec?

kaj lahko napišeš kaj več glede vseh dodatkov? hvala

Delo ponoči med tednom od 23-7 180%

Delo v nedeljo čez dan 250%, nočne nedeljske ter praznične ure 280%.

to pa ne bo drzalo, nase nadure v zdravsrvo so vse plačane 150% ne glede na to ali so to dopoldanske ,nočne ali pa prazniki….lp

to pa ni res, da so vse plačane le 150% …

kje pa delaš da vam tako izplačajo??

nekdo11:
kako imate pri vas plačano nadurno delo ponoči med tednom od 23-7 180%? Pri nas bi bilo tako delo plačano do 06.00 ure zjutraj v višini 150%(nadure)+50% (za noč)=200% osnovne urne postavke, ker je dodatek za nočno delo 50%.

delam v sak dan po 10 ur nadure pa delo ob vikendih ,za nadomestilo pa nedobijem niti evro nadure imam kot materijalni dodatek pa ih pozabe platiti ker ih ni ,a kusilo imam kot terenski dodatek bar je tako dato na placilnoj listi . veg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close