Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice plačilo ceplenja

plačilo ceplenja

Ojla.

A kdo ve, a se lahko cepljenje v Gorici plača z kreditno kartico?

LP

Andrej

Ravno včeraj sem bila v Gorici in se mi ni zdelo, da se da plačat s kartico. Že tako moraš iskat strica, da sploh odpre blagajno. : )
Škoda, da nisem videla tvojega maila prej – tako bi lahko preverila. : (

A mogoče veš koliko stane cepivo proti rumeni mrzlici in hepatitusu a !

Na kateri mejni prehod pa greš in a se težko najde ambulanto?

Hep A se mi zdi, da je 18 eurov. Najlaži je pa pridet do ambulante če greš čez mejni prehod Rožna Dolina. Pol sam naravnost čez hrib in si že skor tam. Je bliz bencinske črpalke Agip.

No, jst pa sem bil na cepljenju en dan za tabo :-))))
Zanimal me je samo zato, a sem mogu it tle pri nas na banko kupit eure.
Je pa čisto blizu ambulante bankomat, tako da naslednjič ne mislim hoditi tle pri nas na banko.

Lp

Andrej

Andej a razumejo kaj slovensko?

Ce je tko kot v Trsu ne razumejo nic razen italjanscine. Mahanje z rokami zazeljeno:)

Baje ne znajo nič slovensko. Nisem sprobou. Sem se zmer kar po italjansko zmenu.

Ojla.

Slovensko ne znajo, to je ena taka majhna “lokalna” ambulanta, take kot so ble pri nas v starih časih. Čakalnica me je vrnila v prejšnje čase. Ampak najpomembejše, torej ceplenje, pa smo zrihtal…
Smo mel srečo, da je bla z nami ena, ki je znala italjansko in nam je ona zrihtla. Mogoče bi jst tud kej z mojo kvazi španščino kej uspel zrihtat 🙂

Lp

Andrej

Zakaj ne s karticami!
kjerkoli lahko plačate s karicami, so obveznosti prodajalca, ki sprejme kartico procenti do banke okoli 3,5 – 5 % od vrednosti (cene). Torej če hoče biti ponudnik (prodajalec) res poceni, ne more sprejemat kartic, ker mu na plačilo s kartico banke od vašega plačila odračunajo “provizijo 3-5 % – 5 %. Najceneje za vse je gotovina, ki omogoči tudi najcenejše bančno poslovanje. Saj vidite, še avtomate so nam zaračunali…, pa položnica pa 420 SIT…, večino novih dvorov si postavljajo banke in zavarovalnice…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close