Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačevanje položnic na Hrvaškem

plačevanje položnic na Hrvaškem

Mene pa zanima, kako plačujete položnice tisti, ki imate vikend na Hrvaškem. Ali plačujete na Hrvaškem, ali plačujete sami, ali plačate v Sloveniji, ali imate račun na Hrvaškem… Hvala za odgovore.

Nam plačuje en prijatelj, ki tam stanuje. Nekaj eur na leto mu damo.

Plačujemo, ko gremo dol.

Včasih prinese kak sosed položnico + denar, da plačamo še zanj, drugič damo mi zraven kakemu sosedu.

imamo trajnik na banki´,)

Ampak potem imaš verjetno TR na Hrvaškem?

Računi prihajajo dol, plačamo ko gremo na vikend. Itak hodimo večkrat čez leto, tako da ni panike.

Barca, ste mogoče pogruntali, kje je nižja provizija, na banki ali na pošti. Imamo ful visok znesek za plačat…

Barca, ste mogoče pogruntali, kje je nižja provizija, na banki ali na pošti. Imamo ful visok znesek za plačat…[/quote]

Odvisno, kaj plačujete.
Nekateri imajo sklenjene pogodbe s katero od bank za nižjo provizijo, nekateri pa imajo celo lastne blagajne in ne plačaš nič provizije.
Mislim pa, da je pošta bolj ugodna, daleč najmanj ugodne pa so definitivno menjalnice takoj za mejo.

Smo tudi mi razmišljali o odprtju TRR na eni od njihovih bank, pa smo si premislili, saj hodimo dol dovolj pogosto (ali mi ali kdo od sosedov), in ni treba plačevati provizije za vodenje TRR.

Ma koliko pa znašajo tisti stroški? Približno.

Recimo http://www.ikb.hr/Default.aspx?sec=939

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close