Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis placevanje na The Book Depository

placevanje na The Book Depository

Zdravo,
zanima me kako placujete na /The Book Depository[/url]. Sama nimam nobenih izkusenj z placevanjem preko interneta. Razmisljala sem da bi placala z PayPalom, pa nimam racuna, niti pojma kako stvar deluje. :S Imam pa kartico maestro.
Spletno stran pa, kot sem videla na slovenskih in angleskih forumih, kar nemorejo prehvaliti.

Ce ima kdo kak nasvet ali predlog, bi bila neskoncno hvalezna 🙂
Lp

Jaz plačujem z Viso, sprejemajo tudi Maestro kartico, Paypal, pravzaprav vse živo. Tudi moje izkušnje so odlične.
Spletna stran je grda in ful uporabna, knjige pridejo kmalu, fino je, ker ponujajo manj knjig kot Amazon, ki je za moj okus preobsežen. Vseeno boš najbrž našla vse, kar potrebuješ. Toplo priporočam.

Jaz uporabljam Mastercard in je OK.
Vse pohvale za stran, kot je napisala Katja10 pred mano, imam edino pripombo, da jim sortiranje malo šepa – izbereš urejanje npr po ceni, pa je vse zmešano…
Sicer pa b.p. glede plačevanja, dostava je hitra, do sedaj sem še vse našla, kar sem iskala, pa cene so nekaj nižje kot na Amazonu.

Tole pa ne vem, če drži – si prepričana?? Ker moj otrok je samo zaradi Book Depositoryja “nabavil” mastercard.

elmmealable in @no-ja: Eh, to je od prehitrega branja … MasterCard sprejemajo, kartice Maestro pa ne. Se opravičujem.

New Report

Close