plače
jah pa kaj prčakujete…..
firma ma potrebo po nekom ki obvlada program SAP, ta dotična oseba naj bi se spoznala na logistiko…..
ne vem kaj je tu problem……..
menda ne bojo napisal da hočjo vodovodarja…..
firma napiše kaj hočjo poj je pa to že kr vnaprej določen al kwa…….
u bistvu jih ne zagovarjam samo ni vse tko črno kot se zdi……..
No vidš, kako naj kandidiram na razpisu, ki zahteva poznavanje LOGISTIKE – to je vse kar je napisano. To je zame slab razpis – ker ne da nic informacij. Tako kot si napisal – tud jaz poznam te sisteme na podobnem nivoju, s tem da sem se z logistiko srečevala v drugem kontekstu posla. Razvijanje programske opreme za logistične procese v podjetju. Pa ni zdej poanta v tem, da bova debatirala kaj je logistika – lahko odpreš novo temo – debata tukaj še vedno teče na temo PLAČE.
Breda
ni res da je to slab razpis……
s tem ko so napisali pozanvanje področja logistike, kot si sama rekla je to zelo širok pojem, so pustili vrata precej bolj odprta kot pa če bi napisali da zahtevajo poznavanje načrtovanje proizvodnje in planiranje dostav naročil kupcu……….
a veš kwa hočem povedat……
pa glede na to da si razvijala logistična orodja verjetno poznaš logistiko precej bolj široko kot nek referent na izvoznem oddelku…….
Drgač pa tud zame logistika dobiva v tej službi čist nove razsežnosti……, prej sem delal na špediciji zdej v proizvodnem podjetju……
da bi pa odpiral novo temo na logistiko……, a misliš da bi zvlekla še kakšnega gor……
zihr bi bli spet komentarji—–respect je težek,tečen, pametn……. 🙂 WTF
lp.
Poklicna šola, (instalater centralne kurjave, znam zamenjati tudi kakšno pipo pri pomivalnem koritu ali kotliček v WC-ju), 160.000 sit neto plače (en otrok prijavljen na mene), 35.000 za vožnjo in malico, na fušu od 240 – 340 jurjev na mesec (skoraj vse sobote, včasih tudi nedelja dopoldne).
Se ne pritožujem glede zaslužka, je pa malo časa za družino.
Forum je zaprt za komentiranje.