Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plače

plače

kwa pa teb dogaja ?

a zjutraj nekdo ni dobu ?

Denar pokvarja,če ga je preveč te zasvoji in pokvari ter gledaš,da ga še več dobiš,si lakomen in ti ga ni nikoli dovolj.Če ga je premalo pa zopet ni dobro.

pol mam pa rajš kartice, če denar pokvarja.

je pa tud res, da se men vsi popravljeni zdijo, ča majo dnar…

No boš že videla ko te bo kapitalist prav odrl,ko boš pri njmu zaposlena.Nikoli ne reci nikoli.S karticami si bi pa jaz nekaj in nekomu kaj obrisal.

pa ne kapitalist, lepo prosim, podjetnik vendar,…

Srednja izobrazba, neto plača 300.000+ malica+ prevoz…vse skupaj 330.000, potem še preživnina 45.000. Z hčero nama res ne gre slabo.

Srečnica, ali rabiš kakšnega gospodinjskega pomočnika?

Zdaj se pa že zajebavate in bluzite!

Ga mam že:)

Breda, ni res, da Lek ne bi imel že tri leta nobenega razpisa za ekonomista. Še letos spomladi je bil en razpis, potrebovali so ekonomista mislim da za delo pri uvajanju SAP na področju logistike.

OK en razpis v treh letih. Naj ti bo. Sploh ni poanta v tem.

Breda

Ja, razpis je že bil, vendar so nanj po cca. 3 mesecih celo uspeli odgovoriti!

Po informacijah “s terena” naj bi se v Leku pričele dogajati kadrovske čistke, tako kot po večini podjetij, ki imajo korenine še v socializmu! Novo zaposlovanje pa naj bi bilo ustavljeno!

Tudi na ministrstvu za kulturo je bil razpis s tako točno specifično določenimi pogoji, da je jasno, da gre za točno določeno osebo. Tako to gre.

ps. Bravo Breda!!!

jah pa kaj prčakujete…..
firma ma potrebo po nekom ki obvlada program SAP, ta dotična oseba naj bi se spoznala na logistiko…..
ne vem kaj je tu problem……..
menda ne bojo napisal da hočjo vodovodarja…..

firma napiše kaj hočjo poj je pa to že kr vnaprej določen al kwa…….

u bistvu jih ne zagovarjam samo ni vse tko črno kot se zdi……..

Respect LOGISTIKA je tako široka beseda oziroma veda, da ne vem če jo kdo obvlada…. Kaj razumeš ti pod logistiko. jaz se spoznam na logistiko v čist drugem konceptu besede, kot verejtno Luka Koper.

Breda

no, sva pa prišla na logistiko…….(moje področje)

logistika je vse kar spravi proizvod od prodajalca do kupca, tudi postopki znotraj proizvajalca……..

Luka koper opravlja samo skladiščenje,pretovor,raztovor, natovor……- samo en majhen del logistike……

No vidš, kako naj kandidiram na razpisu, ki zahteva poznavanje LOGISTIKE – to je vse kar je napisano. To je zame slab razpis – ker ne da nic informacij. Tako kot si napisal – tud jaz poznam te sisteme na podobnem nivoju, s tem da sem se z logistiko srečevala v drugem kontekstu posla. Razvijanje programske opreme za logistične procese v podjetju. Pa ni zdej poanta v tem, da bova debatirala kaj je logistika – lahko odpreš novo temo – debata tukaj še vedno teče na temo PLAČE.

Breda

ni res da je to slab razpis……
s tem ko so napisali pozanvanje področja logistike, kot si sama rekla je to zelo širok pojem, so pustili vrata precej bolj odprta kot pa če bi napisali da zahtevajo poznavanje načrtovanje proizvodnje in planiranje dostav naročil kupcu……….
a veš kwa hočem povedat……
pa glede na to da si razvijala logistična orodja verjetno poznaš logistiko precej bolj široko kot nek referent na izvoznem oddelku…….

Drgač pa tud zame logistika dobiva v tej službi čist nove razsežnosti……, prej sem delal na špediciji zdej v proizvodnem podjetju……

da bi pa odpiral novo temo na logistiko……, a misliš da bi zvlekla še kakšnega gor……
zihr bi bli spet komentarji—–respect je težek,tečen, pametn……. 🙂 WTF

lp.

Poklicna šola, (instalater centralne kurjave, znam zamenjati tudi kakšno pipo pri pomivalnem koritu ali kotliček v WC-ju), 160.000 sit neto plače (en otrok prijavljen na mene), 35.000 za vožnjo in malico, na fušu od 240 – 340 jurjev na mesec (skoraj vse sobote, včasih tudi nedelja dopoldne).
Se ne pritožujem glede zaslužka, je pa malo časa za družino.

Sem redna študentka EF in delam prek študentskega servisa, plačano imam pa 900 sit/h in delam fleksibilen delavnik…tko da je končni znesek odvisen od mene oz. dogovora s šefom in se giblje okrog 60.000-80.000 SIT + 20.000 SIT štipendije…sem zadovoljna 🙂

Absolventka,delam preko štud.servisa,1500 Sit/h+službeni avto+službeni mobi-na mesec včasih zaslužim tudi do 240.000 ;+ vodenje aerobike zvečer cca 50.000-not bad, imam pa zelo malo časa za kaj drugega-žal:(((

Breda!

Pravi človek, ob pravem času na pravem mestu. Zagotovljen uspeh!

Jaz se pa počasi sprašujem, zakaj hudiča sem hodil na faks!!

Imam univerzitetno izobrazbo, delam v državni upravi, nimam otrok in dobim 150.000 sit neto + potne stroške + malico. GROOOZAAA!!!

Bom pustil službo in začel na šverc delat!!!!!!!!!!!

Jst dobim 245. 000 bruto + 20.000,00 sit vsak mesec za dod. pokoj. zavarovanje. Imam srednjo šolo in delam v računovodskem servisu.

Klemen, isto se jaz sprašujem. Tudi imam univ. izobrazbo, vendar te šišam pri plači, dobim celih 166 jurjev + prevoz in hrana.

Če bi pustila službo, kaj za vraga pa bi lahko šušmarila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close