Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev plače trgovk ŠE ENKRAT

plače trgovk ŠE ENKRAT

A res nihče ne ve, kakšne plače imajo trgovke v hoferju ali lidlu, ker me nujno zanima …???
Hvala

Vsaj približno, 600, 700 ali več???

hofer in lidl imajo ravno tako minimalno plačo, z razliko od mercatorja delajo tam samo 30 ur na teden namesto 40. srečna?

Za polovičen delovni čas toliko kot drugje za polni. Saj ti na Hoferjevi spletni strani lepo piše, kakšen bruto jim dajo.

bruto lidl 730 evrov za 25 ur oziroma 100 ur mesecno….zadovoljna….?

zakaj pa ima hofer potem vedno razpise? Čudno, da pol vsi ne grejo tja delati? V čem je fora?

Mah, tale Hofer, vedno ponuja delovna mesta, pa ne poznam nikogar, ki bi ga zares zaposlili. So vsi deloiskalci za en klinac, ali kaj. Če te slučajno pokličejo na razgovor, nisi dober, če jim pa že po pisavi nisi všeč, te pa ignorirajo, kot da se nisi prijavil in ne duha ne sluha o kakšnem odgovoru. Tukaj nekaj ne štima.

Za nekatere je prehud tempo dela in ne zdržijo. Tam se moraš hitro obračat, ne pa sanjat.

@EQ
In komu se sanja?? Si ti v Hoferju ali kaj, da jih zagovarjaš?

To je pa tudi res. Sem se prijavila v Hofer in Lidl, izpolnjevala sem vse pogoje, pa nisem bila izbrana. V Hoferju izbira kader prepotenten mulo, ki misli, da je đek, ker je področni vodja s faksom, pa o trgovini zihr ne ve toliko kot jaz. V Lidl sem poklicala, zakaj me tudi na razgovor niso povabili, pa je una na drugi strani rekla, da sem imela hudo konkurenco. Izpolnjevala sem vse pogoje, dvajset let izkušenj v trgovski branži, od maloprodaje do veleprodaje, nadpovprečne ocene in podobne stvari, ki jih zahtevajo, pa za njih nisem dobra?? Zaposlujejo pa ljudi, ki ne znajo govoriti slovensko, potegniti kode skozi čitalec, sem pa srečala tudi modela, ki je skoraj ležal na stolu za blagajno. Tukaj res neki ne štima.

Glej, mlade punce zihr niso navajene hitro delat, tako kot smo včasih mogli delat trgovci v klasični trgovini. Pač ne zdržijo tempa, ker moraš cel šiht delat na polno, na pa na izi klofat po blagajni ali pa tri ure zlagat ene piškote v police.

No, na blagajno klofajo tko hitro, da še v voz ne folgaš zmetat. Še dobro, da si vzamejo čas, da pokasirajo. :))

Mogoče jim pa na pogled nisi bila všeč, kot sem zgoraj omenila, da gredo na ksihtek. 😉

no, očitno v njihovih trgovinah ne delajo roboti, ampak ljudje, tako, da nekoga že zaposljujejo.

Ja, ampak cel šiht šopat v peti prestavi je za nekatere le prehudo ;))).

To je pa tudi res. Sem se prijavila v Hofer in Lidl, izpolnjevala sem vse pogoje, pa nisem bila izbrana. V Hoferju izbira kader prepotenten mulo, ki misli, da je đek, ker je področni vodja s faksom, pa o trgovini zihr ne ve toliko kot jaz. V Lidl sem poklicala, zakaj me tudi na razgovor niso povabili, pa je una na drugi strani rekla, da sem imela hudo konkurenco. Izpolnjevala sem vse pogoje, dvajset let izkušenj v trgovski branži, od maloprodaje do veleprodaje, nadpovprečne ocene in podobne stvari, ki jih zahtevajo, pa za njih nisem dobra?? Zaposlujejo pa ljudi, ki ne znajo govoriti slovensko, potegniti kode skozi čitalec, sem pa srečala tudi modela, ki je skoraj ležal na stolu za blagajno. Tukaj res neki ne štima.[/quote]

ne me basat…

Poznam eno, ki je prej delala v Leclercu, na blagajni (delala petek in svetek), potem je šla v Lidl (dela 3ali 4 dni na teden – ne vem točno), sicer res cele dneve, ampak je vse nedelje in praznike doma, pa ima tukaj, kot mi je rekla, večjo plačo kot v Leclercu.

To je pa tudi res. Sem se prijavila v Hofer in Lidl, izpolnjevala sem vse pogoje, pa nisem bila izbrana. V Hoferju izbira kader prepotenten mulo, ki misli, da je đek, ker je področni vodja s faksom, pa o trgovini zihr ne ve toliko kot jaz. V Lidl sem poklicala, zakaj me tudi na razgovor niso povabili, pa je una na drugi strani rekla, da sem imela hudo konkurenco. Izpolnjevala sem vse pogoje, dvajset let izkušenj v trgovski branži, od maloprodaje do veleprodaje, nadpovprečne ocene in podobne stvari, ki jih zahtevajo, pa za njih nisem dobra?? Zaposlujejo pa ljudi, ki ne znajo govoriti slovensko, potegniti kode skozi čitalec, sem pa srečala tudi modela, ki je skoraj ležal na stolu za blagajno. Tukaj res neki ne štima.[/quote]

Po mojem je to:) Prestara si. Na žalost.

Že res, da robo hitro potegnejo skozi, samo v našem lokalnem Hoferju tako obdelajo mogoče eno stranko vsakih 5 minut. 🙂

Po mojem je to:) Prestara si. Na žalost.[/quote]

Matr, si pa natančna ;). Mogoče sem pa res prestara za njih.

ne me basat…[/quote]

ti si pa mal tečna, ane??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close