Najdi forum

Plača

Pozdravljeni

zanima me sledeče…..

Pogodbo o zaposlitvi imam do konca leta,ampak zaradi nesporazuma sem doma od 6.8.Direktor mi je poslal obvestilo o izredni odpovedi in po srečanju z njim mi je predlagal da spremeniva pogodbo tako da mi bo pretekla ta mesec in se bom lahko prijavil na zavod za zaposlovanje.ker pa je pojetje imelo likvidnostne težave nam je plačo nakazoval po delih…tako da sem dobil del plače pred enim tednom,del danes in še mi je ostal dolžan en del ki bo nakazan 3. naslednji mesec(to je plača za prejšnji mesec)in iz tega zadnjega dela hoče on plačat prispevke za ta mesec….ali to sploh lahko naredi glede da je plača za prejšnji mesec?
hvala za pomoč in odgovor

Mislim, da je dolžan izplačevati prispevke na pdolagi zneska, ki je napisan v pogodbi. Nisem 100 %. Preverite pri DURS prosim.

Hvala in lep pozdrav,

Daša Modic Gorjup

Pozdravljeni,
zanima me ali je lahko v pogodbi kljub univ. izobrazbi, delovno mesto rangirano v 17. plačni razred z delovnimi nalogami za najmanj visoko strokovno izobrazbo?
Če se nadure ne plačujejo in nadrejeni zahtevajo, da se dela pozno v jutro do naslednjega dne in ti po zahtevi izplačil nadur teh ne plačajo kaj storiti?
lp

Pozdravljeni,

na prvo vprašanje Vam žal ne znam odgovoriti.

Če ste zaposleni v javnem sektorju, poznate vzroke…. Kaj storiti ? Najprej seveda pogovor s sindikalistom, potem pa počasi naprej, odvisno o ciljev in želja.

Daša Modic Gorjup

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close