Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plača

plača

državna uprava.
300.000,00 sit,
magisterij
če je sam 8 ur sem zadovoljna.

Končani 2 fakulteti, trenutno že 2. leto na porodniškem dopustu (“plača” temu primerna); delovni čas od 06. – 23. ure 7 dni v tednu :-)))

Moje trenutno načelo: Money’s not everything – kids are!

Kitten, otroci so vse, denar ne, a tudi brez tega ne gre, kajne?

7. stopnja, 145.000, delam pa cca 8 ur (raje malo več kot manj).

Renata, sem mislila, da sem edina!

Dve univerzitetni izobrazbi (vsak po eno:))
Nobene službe (oba status “umetnika”, delava doma)
Keš – kakor pade, lahko povem samo za lansko celo leto pri meni – 3.888.000
Delam različno – včasih po 14 ur/dan včasih nič, večinoma pa kakih 8 ur, kot bi bila v službi
Delo me navdušuje, res delam to, kar si želim (prevajalka leposlovja in družboslovja)

5. stopnja; 200.000 SIT. Racunovodstvo. Delavnik od 07.00 do 13.30.
Vsaka druga sobota in vsaka nedelja prosto.

Moz, 7. stopnja; pise za Mens Health, placajo na clanek, sedaj pa bo zacel delati se v kazinoju, placo ima obljubljeno v visini cca. 200.000 SIT.

1 otrok( nacrtujeva se enega), nic kreditov, hiso nama je kupil mozev pradedi.
Pomagajo nama sorodniki, ne da bi sploh kaj prosila.
Moj avto je vzet na kredit, ki ga placujejo moji starsi.

135.000, VII. stopnja, državna uprava

Odvisno od meseca do meseca : V. stopnja – trgovina z avtomobili – delam vse, tolk da še avtov ne šraufam – od 80.000 do 200.000

Revščina ne?
A nekako se moramo navaditi na bolj malo denarja, ne se preveč sekirat, pa kar gre. Zapravimo toliko kot imamo. Če bi imeli več, bi pa več zapravili. Ponavadi nič ne ostane konec meseca (razen pri tistih, ki bajno zaslužijo).
Renata

Pismo, tako se pa da živet… Če te drugi financirajo.
Pa brez zamere.
R.

Hmm.. pol pa ima moja mama kr precejsno sreco, da s 5. stopnjo dobiva osnovo 75.000 sit. Uradno dela 8 ur na dan, nadur (povprecno 10 na teden), ne dobi placanih. Lani za bozic je dobila namesto bozicnice bon v vrednosti 20k za merc…. Januarja jim je sef rekel, da jim bo stiri mesece zaradi tega trgal 5.000 od place.
Aja… doma sva 2 otroka, oba studenta, ona samohranilka, oce ne prispeva nic.

Tko da, ko vidim, koliko nekatri dobijo cez 300k.. kar ne morem verjet. Pa da ne bo pomote, nism fous.. Ker itak sploh ne vem kaj to pomeni..

VII.stopnja+specializacija :450.000 s tremi dežurstvi /zdravnica/.

Delam zjutraj, popoldan, deljeno, poleti cele dneve, ker so dopusti. Plača z malico in stimulacijo vred 120000-130000.
Imam 5.stopnjo izobrazbe..

univerzitetna, delovnik 7 ur, dopoldan, popoldan – 200.000 z malico in potnimi stroški
petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

2 izobrazbi 5.stopnje, delam vtrgovini, kot prodajalec, bruto znaša 117.036 SIT. cirka neto pride skupaj z malico in prevozom okrog 80-90.000 SIT. Trenutno sem na porodniški ( do maja), hja službo imam pa do avgusta. Zaposlena za dol. čas.LP

pa kake place.sej ne morm verjet.pa kje ve delate ej.jaz sm medicinka-
135 000 sit na 3 smene in vikende ter praznike.z malico pa se 150oo vec.

Hišnik ,voznik delam vse od a do ž v eni tiskarni 110000 .Delam od 8do10 ur ,plus fuš popoldan od180000do350000 prodaja vozil .

univerzitetna, doštudirala pred 2 leti-400.000,velikokrat delam tudi zvečer, pa vsaj dva vikenda v mescu sem na kakšnih simpozijih ali pa izobraževanjih.Vendar mi je delo všeč, ker je zelo dinamično-moraš bit p mlad za to stvar

Ja, se strinjam – a z izjavo “plača” temu primerna, sem želela poudariti, da je možno s porodniško plačo že drugo leto tudi racionalno živeti, čeprav smo bili prej navajeni na večji finančni priliv – pa nam vseeno nič ne manjka -pa da ne bo katera mislila, kako visok je znesek – mesečno med 138 in 142.000 SIT!!

Kitten

5. stopnja izobrazbe…..delo dopoldne in velikokrat še popoldne….plača 154.000……..

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Peta stopnja – 218.000

7.st, 2 leti delovne dobe, javni sektor, delo: razvoj programske opreme, plača: 190.000

v javnem podjetju plača: 85000 sit

srednja 3 letna izobrazba–plača 140.000

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close