Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plača

plača

kakšno izobrazbo imate, kakšen delovnik, in kakšna je vaša netto plača, brez dodatkov – samo iz firbca

lp

5 stopnja – dve šoli!

Dve službi, dve plači, prva neto 190, druga je honorarna, med 150 in 250.

5 stopnja 125 tisoč.

6. stopnja 151 tisoč

Abisal, s kakšnim honorarnim delom pa lahko zaslužiš med 150 in 250 tisoč ??

lp

Fotografija.

Univerzitetno
Delam po 8 ur na dan (včasih uro več, včasih manj)
Plača z malico – malo pod 300000

Delo fajn. Srednješolska izobrazba. 180 000,00 na mesec.

Univerzitetna izobrazba – delovnik povprecno 8h, placa brez dodatkov, pogodbeno 180.000 sit.

Univerzitetna izobrazba, delam povprečno 5 do 6 ur na dan, pogodbeno delo, plača – okoli 300.000 sit.

torej delovno mesto za 5 stopnjo brez malce in prevoza znese neto 80000 do 90000 sit mesečno. hja pa živi

Srednja izobrazba, plača z malico 320.000,00 pa ne mi bit fouš lepo prosim. Mi je sekira v med padla, priznam.

V. 145000

Ja, Srečka lahko si zelo srečna s tako dobro plačo..In vsi drugi.
Kaj pa jaz ekonomski tehnik brez službe,prošnje pošiljam na vse strani . Včasih sploh ne dobim odgovora.Enkrat sem dobila odgovor zdaj trenutno ne rabimo KURJAČA halooo. Zdaj sem že kurjač.

Kje pa delaš?

Ja, res so kruti casi! Clovek je lahko dejansko vesel, da ima sluzbo, pa ceprav neprimerno svoji izobrazbi…premalo povprasevanja in totalno prevec ponudbe! Sama sem takoj po diplomi iskala sluzbo kot nora in na koncu pristala v privat firmi, placana za 5. stopnjo, a res je boljse kot nic! Samo, da se lahko se nekako prezivljam. Seveda delam tudi kaksen vikend, a vse se potrpi, ker se pac MORA. Sef je se kolikor toliko razumevajoc, ceprav raje vidi, da nihce ne zboli, pa da porabis cimmanj dopusta…Ah, resnicno upam, da pridejo lepsi casi. Za vse!

Zdej sem pa prav presenečena nad vašimi dohodki.

Jaz: visokošolska izobrazba, 150.000,00, z malico 164.000,00.

Haaaa, delo v šolstvu.

no comment

VII. stopnja, državna uprava, 130.000 sit

Zdaj ste me pa malo potolažile, ker vidim, da so plače kar lepe. Zdaj moram samo še diplomirati in dobiti službo (to drugo bo bolj problem) in se mi obeta lepše življenje.
Moja mami ima le 60.000 (samo OŠ).

120.000, delovno mesto za V. stopnjo, sicer pa VI. stopnja.

Ne nakladaj. Če delaš v upravi nimaš s sedmo stopnjo 130.000, razen če si pripravnik. Tudi jaz delam v upravi, imam peto stopnjo pa 150.000.

VII,
delovnik 8-9 ur,
180.000 do 200.000 neto
gospodarstvo

kaj za vraga pa ti delaš, da imaš s peto stopnjo 150.000 sit plače?

116.000 s peto st

ne nakladam.
tebi pa svaka ti čast…. me prav zanima kje in kaj delaš!

jaz imam VII. stopnjo, nisem pripravnik, količnik 2,75…. zdaj pa izračunaj, pa fičnik gor ali dol….

Morda je tajnica državnega sekretarja. Te imajo po posebnem členu količnik 3,5.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close